"ŽAO MI JE LUNE"! Slađa Delibašić brutalno osudila Anabelu, pa progovorila o ulasku u "Zadrugu"!

Autor: Idjtv

Zadruga

19.03.2020

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Zadruga" nastao je pravi haos nakon ulaska Anabele Atijas. Odnos između nje, njenog bivšeg supruga Gagija Đoganija, ćerke Lune i Luninog dečka Marka Miljkovića iz trenutka u trenutak je zaoštreniji i otrovniji. Gledaoci su svedoci krajnje problematičnih porodičnih odnosa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/Press Pretres TV GRAND
Luna i Slađa Delibašić

Pevačica Slađa Delibašić, nekada Đogani, svoj brak sa Đoletom okončala je pre dvadesetak godina, ali je svoj odnos sa bivšim suprugom dovela do savršenstva.

- Meni Đole kada kaže: "Ti si sjajna žena, hvala što si divno vaspitala našu decu!" Meni to znači više nego milione da mi da - izjavila je Slađa i otvorila dušu o situaciji koja se dešava članovima porodice kojoj je nekada pripadala.

- Roditelji su tu da podstiču svoju decu, da im daju primer. Gledam šta se dešava s vremena na vreme i najviše mi je žao Lune koja prolazi kroz sve to i što mora da prati prepucavanja svojih roditelja. Majka je tu da gine za svoje dete, a ne da prebacuje svom mužu što nije ništa učinio, što nije ništa pružio, kako i da pruži kada ništa nema! - osvrnula se Slađa u razgovoru i na Anabeline česte prozivke da Gagi godinama nije učestvovao u odgajanju svoje dece.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela i Gagi

O svom odnosu sa Anabelom i Gagijem, Slađa je bila jasna:

- Ja se sa njima ne družim od kako sam se razvela od Đoleta. Tada sam prekinula i kontakt sa njima, posvetila se sebi, svojoj deci koju sam drugačije vaspitavala. Ja svoju decu nikada ne bih pustila u rijaliti, da nemam šta da jedem! Moja ćerka Marinela radi u hotelu, a ubija kako peva, ali ja je nikada nisam forsirala, sama je odlučila šta želi. Otvorila sam im vrtić da rade, da imaju normalan posao, da im ostane, da ne moraju da prolaze kroz grozne stvari i da ne budu deo šoubiznisa.

Ni Slađu nisu zaobišle ponude za ulazak u "Zadrugu".

- Zvali su me naravno ali zašto bih ja to sebi radila. Mnogo znam verujte mi, šta bih sve iznela, to bi bilo strašno, ali šta će meni to. Živim svoj život, brinem o svojim ćerkama, odgajam svoju unuku, treniram i ne želim da budem deo toga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Slađa se ponovo osvrće na činjenicu da je najveća žrtva u čitavoj priči Luna.

- Ne mogu da gledam često kako Luna prolazi kroz sve to, mnogo mi je žao nje. Ne mogu da shvatim kako roditelj ne stavi svoje dete kao prioritet. Meni i Đoletu su deca na prvom mestu. Ne možeš onako nešto da priređuješ svom detetu, to si ti nosila u sebi, to je nešto tvoje.

Ovim rečima Slađa je stavila tačku na svoj stav o čitavoj situaciji, kojom je porodica Đogani ponovo skrenula pažnju na sebe kao najintrigantnija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dina

19.03.2020 17:36

A ćerka može to svojoj majci da radi!!! Svi su grozni, lečeni narkoman koji je zapostavio porodicu,a ne moze da prizna i da se nosi sa svojim greškama, majka koja je definitivno preterivala u zaštiti deteta i pukla mentalno kao zvečka, znači bolesna je ili dete koje više nije dete i ne zna šta hoće, trebalo je da odraste.. Zašto je uopšte ušla u zadrugu? Zbog dečka, koji je tek totalna ljiga, ego manijak i još uvek narkoman...Strašnooo

Odgovori 11 2
Dera

20.03.2020 12:37

@dina - Sve tačno. Bravo za komentar.