(FOTO, VIDEO) CEO REGION JE ČEKAO DA VIDI! Konačno otkriven sadržaj FAMOZNE Anabeline čestitke Luni!

Autor:

Zadruga

19.03.2020

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijaliti programu "Zadruga" dugo se pričalo o rođendanskoj čestitki Anabele Atijas upućenoj ćerki Luni Đogani, zbog koje je nastao opšti haos na rođendanskom slavlju, a koja do sada nije prikazana javnosti.

RepublikaFoto: Printscreen
Anabela i Luna

Atijasova je delimično ušla zbog sporne čestitke, jer nije mogla više da sluša prozivke od strane bivšeg muža Gagija Đoganija i potencijalnog zeta Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Famozna čestitika

- Draga Luna, na današnji dan ja ću slaviti tvoj život i poželeti ti svu sreću. Ceo život sam se trudila da ispunjavam sve tvoje želje, ne znajući da je tvoja najveća želja da kroz život ideš sama. Nadam se da ćeš na tom putu ostvariti sve svoje snove. Šaljem ti ovu posteljinu, u kojoj želimo da sanjaš slatke i divne snove. Voli te mama - glasila je čestitka o kojoj se mnogo pričalo, a onda je ona pokazala i čestitku, koju je njena najmanja ćerka Blanka nacrtala samo za Lunu.

- Evo, to je ta famozna čestitka, zbog koje su me ovde ocrnili i prikazali da sam zla - dodala je Atijasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading