Miljković prevario Lunu sa "Zvezdom Granda": Ljubili se nasred kluba, isplivalo SVE do detalja!

Autor: Hit, Informer

Zadruga

18.03.2020

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković navodno je prevario Lunu Đogani sa pevačicom koja se kratko takmičila u "Zvezdama Granda".

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Marko Miljković

- Moramo se videti. Nahvatao sam se sa onom malom iz "Zvezda Granda" - napisao je navodno Marku prijatelju, koji ga je pitao kad se to desilo.

- Pa za vikend. Najgore od svega što je malo falilo da Luna sazna. Ne znam šta da radim - jadao se Marko drugaru.

Kako saznaju beogradski mediji, Miljković je tog vikenda s prijateljima izašao u noćni klub, gde je upoznao pevačicu.

- Marko se tog dana posvađao sa Lunom jer je propustila avion iz inostranstva, pa nije došla u Beograd kada su se dogovorili. Tada su krili od javnosti da su se pomirili, pa su svaki susret dogovarali u tajnosti. Marko je tada pozvao drugara i s njim otišao u noćni klub. Tamo je dosta popio, skoro celu flašu viskija! Devojke koje su bile u njihovom separeu jedva su dočekale da se on napije. Jedna je bila navalentna, bukvalno je naskakala na Marka i tada je pao poljubac! - priča izvor koji se te noći zatekao u klubu i dodaje:

- Marko se sa njom ljubio nasred kluba, to su videli svi oko njih. Posle nekog vremena kao da se otreznio u trenutku i shvatio šta radi, pa se sklonio od te devojke. Nije imao pojma da je ona pevačica! Kad mu je rekla da se takmiči u "Zvezdama Granda", zamolio ju je da zajedno izađu napolje i da popričaju. Rekao joj da je previše popio, da ne priča medijima ništa i da ne želi vezu. Ona je bila zavodljiva i nastavila je da ubeđuje Marka da bude s njom, pa su na kraju razmenili brojeve telefona!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko i Luna

Marko je navodno pokušao ovo da sakrije od Lune Đogani, ali mu je zvezda "Granda" slala poruke baš kada je bio sa svojom devojkom!

- Nama je priznao da je bio sa tom pevačicom i ispričao nam da je malo falilo da Luna to sazna! Nije hteo da nam kaže njeno ime. Ne znam zašto toliko krije kako se ona zove, devojka ionako još uvek nije poznata. Posle nekog vremena se pokajao i kupio je Luni cveće i razne poklone. Baš dok je sedeo sa njom u kafiću, pevačica mu je slala poruke! Unervozio se i Luna je to primetila. Pravdao se da ga uznemiravaju neki fanovi, a ona mu je poverovala. Eto, ponovo su zajedno! - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deki

18.03.2020 20:21

Marko je marko.

Odgovori 11 0
Dera

18.03.2020 21:46

@Deki - Makro je makro.