HOROR! Anabela iznela šok tvrdnje, Đoganijeva beži iz rijalitija: Marko će ubiti Lunu kao Kapisoda Kseniju Pajčin!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se sinoć našla na ivici nervnog rastrojstva, razmišljajući o tome da napusti rijaliti kako zbog nove svađe roditelja, tako i zbog rasprave njenog izabranika Marka Miljkovića sa Anabelom, koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Naime, voditelj Milan Milošević tokom emisije "Pretres nedelje" upitao je Marka da li je tokom veze sa Lunom fizički nasrnuo na nju, kao i da li je tačno da je zbog toga intervenisala policija. Atijasova je nakon Miljkovićevog negiranja pukla i iznela strašne tvrdnje i optužbe.

- Nikada u životu. Bože me sačuvaj. Nikada u životu je nisam takao - rekao je Marko.

- Nije. Zaista se nikada tako nešto nije desilo. To bi bilo odmah u novinama - reagovala je Luna.

- Nemoj da lažeš više. Maltretirao si je gde si stigao. Ljudi, on je poremećeni psihopata. Tukao je moju ćerku, nakon čega su stanari pozvali policiju pošto su čuli jauke i zapomaganje iz njenog stana. Znate vi ko je Marko Miljković? On je drugi Filip Kapisoda. Ja se plašim da moja ćerka ne prođe isto kao Ksenija Pajčin. To su takvi likovi poremećenog uma, spremni na sve, a glume da su naivni i slatkorečivi, dok u potpunosti ne pridobiju svoje žrtve. Onda im rade šta požele, što možete videti i sami. Marko sa Lunom radi šta hoće, a ona toga i nije svesna - rekla je Anabela, a Miljković je skočio da se brani, dok su ostali nemo slušali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

- Samo kanališ svoju ćerku, ti si joj najveći neprijatelj. Ti ćeš je ubiti, a ne ja.

Nakon ovih brutalnih reči, Anabela nije odustajala, pa je otkrila kako je Marko maltretirao njenu ćerku, kao i da joj je preselo gde god bi otišla.

- A ti si frajer koji si je ostavio u finalu. Mnogo mi je bilo simpatično što je pozvana na otvaranje Paklene zadrugovizije. Ona je došla kući, te noći je doživela psihičku torturu. Gde je on govorio: "Vučeee, vučeee" da je ona pričala. On je to iskarikirao, kao da je ona u porno-filmu. Onda je tu haos nastao. Bila je "Premijera", ja nisam bila u Srbiji, pa su pozvali njega. Njemu to nije bio problem da se pojavi na televiziji i da kuva u trenerci iz svoje kolekcije. U Sarajevu je maltretirao, u Parizu vukao i ponižavao. Štipao si je i udarao ispod pokrivača, samo se praviš lud - govorila je Atijasova, a onda je Marko pomenuo Slobu Radanovića:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Ja sam video njenu ljubav prema Slobi, ali on je pi*kica bio. Nema on ta mu*a. Ova devojka je imala mu*a da sve to sama iznese. E tu vezu je podržala ova gospođa Atijas! Kada mi je pravila najveća s*anja i pretila mi, ja nisam.

- Dečko njegovih godina bi trebalo da kaže svojoj voljenoj: "Ljubavi moja, došla si ovde kao velika zvezda, imaš sestre napolju, imaš majku, nećemo da radimo te stvari...", radi se o čoveku kom smeta kratak šorts, a onda dođe opšti sa mojom ćerkom. Kada ste raskinuli, ja sam bila ta koja ju je tešila danima, raspadnutu, nije joj se nijednom javio, bio po Kopaoniku, da bi odlučio da 14. januara ili kad god, manipulator nastupa, izlazi iz svog brloga i stavlja šapu na svoj plen. Mali Gagi - rekla je Anabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brka

18.03.2020 08:28

Anabela je sve lagala pre ulaska i posle ulaska u Zadrugu. Lažovčina ozbiljna.

Odgovori 12 0
Masa

24.03.2020 14:21

@Brka - Ona ce unistiti ovo svoje dete.