Mnogi su mislili da su Đoganijevoj cvetale ruže dok je snimala pesme: Evo kakav se ustvari haos desio!

Autor:

Zadruga

17.03.2020

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je muzički prvenac Lune Đogani postigao zavidan uspeh, rijaliti zvezda nije ni slutila kakva se drama odvijala oko snimanja te pesme dok je, u to doba, boravila u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga".

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

- Momentalno sam pozvala Gagija i pitala ga u čemu je problem. On mi je rekao da mu se ne dopadaju te pesme - "Deveti krug" i "U ljubavi luda" i da su ti autori uboli jednu foru i da je to to. Nisam mogla da verujem šta čujem - nastavila je priču Atijasova.

- Rekao mi je da ne treba da dajemo silne pare za to jer on poznaje čoveka koji će joj napraviti pesmu za 500 evra. Eto, pa vi vidite o kakvom se čoveku radi.

Naime, Gagi Đogani tvrdi kako ga je Anabela Atijas isključila iz procesa biranja pesama, dok pevačica ima drugačiju priču.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela i Gagi

- On je u početku bio uključen, a onda je počeo da pravi gluposti. Ja sam angažovala najbolje autore da naprave pesmu za Lunu. Oni su pre toga napravili dva najveća hita za Anastasiju Ražnatović. Međutim, oni su me u neko doba pozvali da me pitaju zbog čega im je Gagi rekao da prestanu sa radom - počela je priču Anabela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

17.03.2020 16:06

Gagi je bio u pravu. Zašto su bacili tako velike pare kada znaju da Luna ne zna da peva i da te pare nikada, ali baš nikada, neće zaraditi pevanjem.

Odgovori 16 1