ŠOK: Anabelinu ćerku ne čuva Andrej, već one žive kod BIVŠEG UČESNIKA ZADRUGE!

Autor: Blic.rs

Zadruga

16.03.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od Luninih najboljih prijatelja Savo Perović otkriva da nije imao preterani kontakt sa Anabelom pre njenog ulaska u "Zadrugu"!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Savo Perović

- Nisam se video sa Anabelom bar sedam dana pre njenog ulaska. Saznao sam dan pre da će ući u rijaliti, i to me je obavestila preko telefona - rekao je Savo i istakao kako ne želi da se meša u njihove porodične odnose.

- U ovoj njihovoj porodičnoj situaciji, ja nemam šta da dodam i kažem. Svako zna šta je najbolje za porodicu. Žao mi je zbog celokupne situacije i svađa, ali ja sam u ovoj situaciji samo Lunin drug.

U medijima se spekulisalo kako Lunino kuče i Anabelina mlađa ćerka živi sa njim, no, Perović je imao spreman odgovor.

RepublikaFoto: Printscreen
Anabela Atijas

- Pre nego što je Luna ušla u "Zadrugu" dala mi je poverenje da čuvam njen stan. Tako mala Nina bude sa mnom kod njene sestre u stanu, a onda ode malo u drugi stan kod sestre Blankice. Nas dvoje vodimo računa o Luninom psu i zabranio sam joj da gleda Zadrugu!

Sa druge strane Gagijeva sestra Nađa, tvrdi da ako je tačno da Savo čuva Ninu, to svakako nije dobro.

- Ne znam da li je tačna ta informacija, ali ukoliko jeste, da li stvarno mislite da mlad muškarac treba da pazi maloletnu devojčicu? - zaključila je Gagijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deran

16.03.2020 22:43

Ludilo.