"Prostitutko, ideš na Plavi most": Evo šta je bivši muž slao Dragani Mitar!

Autor: Pink.rs

Zadruga

14.03.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović u lošim su odnosima već neko vreme, a javnost je bila šokirana kada je on iz stana u kojem su živeli sa sinom Jovanom, njih dvoje sa stvarima izbacio na ulicu.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana i Siniša

Dragana je inače ranije priznala da je bila žrtva porodičnog nasilja od strane Siniše, a isplivale su šokantne koje su njih dvoje razmenjivali neposredno pred ulazak Mitrove u ''Zadrugu''.

Naime, u njihovoj prepisci jasno se vidi da je Siniša želeo da ponizi Draganu i izazove ljubomoru, budući da joj je stavio do znanja da sve planira da ostavi svojoj novoj devojci Aldijani, koja je, kako je poruči Dragani, njegova najveća ljubav. Pored toga, Mitrovoj je poručio da je prostitutka i da treba da ide da radi na Plavom mostu, a za njihovog sina Jovana nije ni pitao, već se hvalio kako uživa u šopingu sa novom izabranicom, sa kojom sada i živi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Podsetimo, Dragana i Siniša sreli su se na sudu 20. februara, a tada su imali zakazan glavni pretres povodom tužbe koju je Dragutinović podneo protiv Mitrove. Siniša je sve vreme ignorisao Draganu, te je čak i zaobišao mesto na kom je sedela čekajući da suđenje počne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading