Oglasio se Osman Karić povodom ulaska u "Zadrugu", pa spomenuo čuvenog Sukija: Miljković će ići kod njega po novu vilicu!

Autor: Star

Zadruga

13.03.2020

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je potvrđena tvrdnja Osmana Karića da je Ana Korać bila sa njegovim sinom Stefanom, on nju više ne želi da komentariše, ali se itekao dotakao Marka Miljkovića koji ga javno proziva i čak poziva da uđe u rijaliti da se tamo obračunaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/Premijera Official
Osman Karić i Marko Miljković

- Ne ljutim se zbog Markovih prozivki, ima dečko pravo da me proziva, jer sam i ja njega kao fan rijalitija na osnovu nekih njegovih postupaka komentarisao na Instagarmu tokom "Zadruge 2" - objašnjava Osman i dodaje:

- Iskren da budem, žargonski rečeno, provalio me je. Ne smem da uđem u rijaliti jer bi time sebi potpisao kaznu od 50.000 evra, a njega bih poslao kod čoveka koji se pominje u rijalitiju po novu vilicu, a zove se Suki. Iva ga često tamo spominje - kaže ironično Osman i dodaje da Marku i Luni želi svu sreću ovog sveta, a osvrnuo se i na Gagija Đoganija:

- Gagi je dobar otac, između njega i Lune postoji neizmerna ljubav i poštovanje - iskren je Osman kao i uvek, a evo šta kaže za bivšu snajku Ivu Grgurić:

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Gagi i Luna

- Iva je domino dama koja se poigrava sa Filipom, videćemo do kada će to trajati. Mislim da Filip samo trpi, jer ima neki krajnji cilj - kaže Osman koji kao prijatelje svog sina vidi jedino Janjuša i Ivanu Šopić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading