"JA ĆU RODITI, A TI GA NIKADA NEĆEŠ VIDETI": Ana nosila Karićevu bebu? Stefan je terao da abortira, isplivala jeziva istina!

Autor: Star

Zadruga

13.03.2020

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić konačno je priznao da je bio intiman sa Anom Korać i tako potvrdio pisanje medija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/dailimotion/printscreen
Ana i Stefan

Njih dvoje su bili u šemi dva meseca, putovali na Zlatibor, ali su prestali da se viđaju kada je Stefan ukapirao da Anu ne može da finansira, te da isprati njene želje. Međutim, ona je pokušavala sa njim da se pomiri kada je shvatila da joj ciklus kasni. Koraćeva je istog momenta pozvala Stefana i saopštila mu da je trudna, i od tada nastaje pakao.

- Ani je kasnilo oko nedelju dana i ona je bila ubeđena da je na Zlatiboru zatrudnela. S obzirom da su ona i Stefan prekinuli kontakt, njena drugarica je javila Kariću da je Ana trudna. Naravno, on je odmah pozvao Anu i pitao je šta se dešava, a ona mu rekla kako inače ima redovne menstruacije, te da je sugurna da je trudna, jer joj ciklus kasni, a još ima i mučnine. Karić joj je iste sekunde rekao da kupi test i zakaže ginekologa i da ako je stvarno trudna mora da abortira, jer on ne želi još uvek da bude otac, pogotovo ne sa njom. 

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

Kada je to čula, poludela je i drsko mu rekla da on više nema veze sa njom i sa njenom trudnoćom - priča Karićev drug i dodaje:

- Stefan nije mogao da spava noćima, a bojao se da se požali nekome i na kraju je mora da kaže svom ocu Osmanu, koji ga je posavetovao da prvo mora da bude siguran u to da je Ana trudna, a onda da vidi šta će i kako će.

- Stefan je zvao, ali je Ana bila baš bila drska i besna. Onda joj je on rekao da njega ne može da uhvati na bebu i da su joj loše fore. Ono što ga je preseklo, bilo je to kada mu je Ana rekla "Ja ću roditi, a ti ga nikada nećeš videti". Stefan je tada počeo da plače i da govori da je ona stvarno trudna i da ne zna šta da radi, jer ako se beba rodi, on mora da je prizna budući da ne želi da dete raste bez njega. Prolazio je kroz pravu agoniju, Ana je prestala da mu se javlja i odgovara na poruke, da bi mu nakon nekog vremena saopštila da ne brine i da je ona rešila sve, misleći na abortus - prepričava izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

Kako se dalje objašnjava, na kraju se ispostavilo da je Ana samo pokušala da zaplaši Stefana i da uopšte nije bila trudna.

- Kako sam shvatio, Ana nije bila trudna, ali je htela da se osveti Stefanu što je sa njom prekinuo svaki kontakt. Znala je da će njega da grize savest zbog abortusa, ali se nije nadala da će do njega doći prava istina. Njemu je drugarica koja se sa Anom posvađala javila da je ona sve to izmislila. Sada kada bi Stefan o tome progovorio, mogao bi da napravi pravu pometnju, a David kada bi za sve to saznao,  čini mi se da bi reagovao burno, i da bi Koraćeva imala ozbiljan problem. Ona se Davidu poverila da je imala aferu s Karićem, ali je lukavo zaobišla epizodu sa navodnom trudnoćom. Bolje da David za to nikada ne sazna inače će načisto poludeti, ionako guta knedle kad god Anu podignu za crnim stolom u rijalitiju - završava izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading