MAJIN OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI NAKON ŠTO MU JE TARA PREBILA ĆERKU: Simova će nositi nanogicu, Taki besan kao ris progovorio o ulasku u "Zadrugu"!

Autor: A. Adamović - D. Nikolić

Zadruga

12.03.2020

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku jučerašnjeg dana u Beloj kući došlo je do brutalnog nasrtanja Tare Simov na Maju Marinković, svoju rijaliti suparnicu, koja joj je tom prilikom počupala pola kose sa glave. Nakon ovog nemilog događaja Maja je doživela veliku traumu, grcala je u suzama i jedva je uspela da se smiri. Povodom ove sutuacije ekskluzivno za Republiku.rs oglasio se Majin otac Radomir Marinković Taki, koji je kako kaže proveo noć u bolnici i na lekovima.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official/Zadruga Official/instagram.com/takitadza/
Tara, Maja i Taki

- Sinoć sam bio kod doktora i na lekovima sam za smirenje. Celu noć ne mogu da se smiri, razmišljam kako mi je dete i šta Tara može da joj uradi, ona nije normalna, u očima joj se to vidi, ta devojka treba da ide da se leči. Meni se telefon sinoć usijao, čak me je i Anđela Veštica zvala, koja je i sama potvrdila da je Simova jedno toliko bezobrazno stvorenje koje sve laže i izmišlja. Ona je jedna uličarka koja laže da je i školu završila. 

Takija smo upitali šta može biti uzrok tolike mržnje koju Tara gaji prema Maji, a on nam je dao sledeći odgovor:

- Matija je kao nešto počeo sa Majom da se zeza, a Maja je obećala Anđeli Veštici pre "Zadruge" da sa njim neće imati ništa, jer je ipak on Vešticina velika ljubav iz prošlosti. On sada još više vređa Maju i on je jedan iskomplekisirani pederaš. Da sam juče uleteo u "Zadrugu" sve bi ih podavio. Tara već danima psihički maltretira Maju, samo ide za njom i kljuca je, a ovo je već treću put kako ona nasrće na moju ćerku. Maja je tamo sama protiv svih i oni su svi ljubomorni što je u prethodnoj sezoni završila na petom mestu i sada oni u njoj vide opasnu konkurenciju. Karić joj je sinoć pretio, svi su protiv nje, kao i Đedović, Matora, Ana, David, Šopćka...

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Maja je Takiju sve na svetu

Budući da je Majinog oca sve ovo jako potreslo, mi smo ga pitali da li bi bio spreman da uđe u "Zadrugu" i zaštiti svoju ćerku?

- Ne bih ušao, jer bi to bio mač sa dve oštrice, ne bih mogao da gledam kako neko tuče moje dete. Ja sam profesionalni izbacivač i radim na vratima već 25 godina, ali kada bih ušao sledeće sezone ja bi njih naučio pameti, jer ja vidim ko glumi mangupa, a ustvari je jedna obična veverica. 

Za kraj Taki je surovo potvrdio da će Taru sigurno tužiti i da će nositi nanogicu, kao i da će zbog svega što je uradila njegovoj ćerki sedeti kući i javljati se na isključivo fiksni telefon.

Podsetimo, zadrugari su juče nakon ovog događaja ostali šokirani i sve vreme bili uz Maju i smirivali. A Marko Janjušević Janjuš je žestoko odlepio, jer je i njemu Tara  pre neki dan pretila kako će grebati na kapiju jer ga je toliko dovela do ludila, te je bio na ivici da napusti velelepno imanje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Dragana

12.03.2020 11:44

Bravo Taki. Toj maloj nasilnici treba neko da stane na put. Ako je vec zasticena tamo kao beli medved maltretira sve redom, Majina porodica bi trebala da je tuzi.

Odgovori 16 2
jovan

12.03.2020 11:51

Da je moja ćerka tamo ne bi me niko zaustavio da je odbranim.

Odgovori 14 2
seki

13.03.2020 21:23

mala Maja tj Marija (Maja je ime njene mame koja se nje odrekla ) je sve samo ne slatka mala nevina , naivna devojcica kakvom se predstavlja

marko

14.03.2020 07:49

Bravo Taki, bolesnicu treba tuziti , dosta njenog mafijanja