Miljković u emisiji brutalno isprozivao svoju devojku: Stanija, Iva i Jelena su bolje ribe od Lune

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji rijaliti-par Luna Đogani i Marko Miljković, koji su aktuelni učesnici treće sezone rijalitija "Zadruga", napustili su Imaginarijum na nekoliko sati kako bi gostovali u emisiji "Amidži šou".

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Marko i Luna

Đoganijeva i Marko govorili su o škakljivim temama, od planiranja porodice do aktuelnih dešavanja u "Zadruzi", međutim, jedno pitanje za Marka šokiralo je gledaoce kraj malih ekrana, ali i Lunu.

Naime, voditelj Ognjen Amidžić pitao je Miljkovića koje devojke su najzgodnije u rijalitiju. On je naveo i starletu iz prethodne sezone, ali i sadašnje učesnice.

- Stanija Dobrojević, Jelena Pešić i Iva Grgurić - rekao je Marko, a onda je usledilo još veće iznenađenje kada ga je voditelj upitao šta mu se na njegovoj devojci Luni dopada, a šta ne.

- Nos mi je nekako čudan, drugačiji. Nadogradnja kose joj je odvratna, voleo bih da ima prirodnu kosu. Vrat, oči, sve mi se sviđa - odgovorio je Miljković.

Luna je podnela kritiku, a nakon toga rijaliti-par je progovorio o planiranju porodice. Kako je Luna otkrila, planirali su bebu pre raskida, koji se dogodio u januaru.

- Naravno da bih mu rodila dete, pričali smo o tome. Donekle smo to i planirali, dok se nismo rastali - rekla je Luna, a Marko je dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Marko Miljković

- Ona je zrela za bebu, beba bi je umirila i tek onda bi zablistala na svim poljima.

Nakon toga otkrili su da su razmišljali i o imenima za decu. Marko je rekao da bi voleo da se dečak zove Luka, dok je Luna rekla da bi za devojčicu volela kratko ime poput Mia.

Ognjen je upitao Marka da li postoji način da više ne postoje svađe između Lune i njega, te da im veza bude uvek dobra.

- Mislim da sam pronašao recept za te stvari. Moraš sve nedaće i gluposti koje dolaze sa svih strana u svakom trenutku moraš da reaguješ i staviš na svoje mesto. Ako pustiš da prođe, dođe na naplatu. Po cenu toga da se i ja ponizim, moram stvari da stavim na mesto - priznao je Marko.

Najgore zadrugarke su Miona, Ivana i Miljana

Jedno od pitanja za Lunu Đogani bilo je koje zadrugarke su najgore, a Đoganijeva je bez mnogo razmišljanja odgovorila.

- Miona Jovanović, Ivana Krunić i Miljana Kulić - rekla je rijaliti-zvezda koja se očito vodila time sa kim je u najvećem sukobu u Beloj kući.

Ognjen je želeo da ispita Lunu i Marka o situacijama koje ih okružuju, te je za Đoganijevu imao pitanje da li ima svoje favorite u "Zadruzi".

- Tatu i Marka ne računam, oni su bez konkurencije, imaju veliku podršku napolju, a pored njih Iva, Mensur i Stefan Karić. Generalno, oni koji imaju svoje stavove i koji su retko sa kim dobri, oni se istaknu - zaključila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kiza

12.03.2020 11:57

Stanija, Iva i Jelena su bolje ribe od Lune.

Odgovori 11 1
Stanko

12.03.2020 13:32

Sve zadrugarke su bolje od Lunjare.

Odgovori 11 1