Maja doživela doživela traumu: Nakon što ju je Tara pretukla opala joj kosa, pa vrištala iz sveg glasa!

Autor:

Zadruga

11.03.2020

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Tara Simov je tokom današnjeg popodneva nasrnula na Maju Marinković koja ju je provocirala u garderoberu. Zorica Marković je bila zatečena ovom situacijom, ali je odmah istakla da je Maja danima provocirala Taru i da zadrugarka to više nije mogla da trpi.

Oko zadrugarke su se svi okupili, a Marinkovićeva je grcajući u suzama pričala šta joj se desilo, pokazujući pramen kose koji joj je Simova iščupala.

- Ona je stajala, ja sam je preskočila, uzela prsluk i pitala je kako mi stoji. Ona je meni rekla: "Ne dodiruj me, polomiću te", ja se okrenula i rekla joj: "Šta si rekla, k*rvo jedna" u tom fazonu nešto. Onda je krenula na mene. Iščupala mi je pola kose sa glave. Nisam joj ništa uradila, nisam htela da se branim. Išutirala me je - pričala je Maja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stanko

11.03.2020 19:36

I Majin otac ovo mirno gleda?

Deki

11.03.2020 19:55

Da se osiguraju životi zadrugara, ako osiguravajuće kuće pristanu da sklope ugovor o osiguranju života u visokom riziku. Počelo ratno stanje.

Aleksa

11.03.2020 20:31

Strašno šta Velika Šefica dozvoljava.