Majka mogla da mu bude: Gagi Đogani izgubio nevinost sa 14 godina, matorka ga napila pa strpala u krevet!

Autor:

Zadruga

11.03.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani je otkrio u „Zadruzi 3“ da je nevinost izgubio sa 22 godine starijom rođakom svog druga!

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Gagi Đogani

Denser svoje prvo se*sualno iskustvo pamti po tome što je bio stidljiv i zbunjen, ali ističe da mu je na kraju ipak bilo lepo.

- Imao sam 14 godina, a ona 36! Upoznao sam je preko prijatelja, bila je njegova dalja rođaka. Dopala mi se, pa sam je pozvao telefonom dok je bila na poslu da ćaskamo. Ne bih da pričam o tome gde radi, da neko ne bi shvatio o kome je reč. Zvao sam je tako nekoliko puta, a ona mi je jednom rekla da uveče dođem kod nje u stan. Nisam mogao da poverujem! Bio sam u isto vreme uplašen i presrećan - kazao je osnivač grupe „Fanki dži".

On je zatim opisao kako se osećao kad je stigao kod žene koja je po godinama mogla da mu bude majka:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Imao sam veliku tremu. Sećam se da me je pitala: Šta ćeš da popiješ? ', a da ja odgovorio: 'Sok ili vodu.' Do tada nikada nisam probao alkohol! Ona se nasmejala i dala mi rakiju. Zajeno smo je cirkali -  rekao je Gagi.

Dotičnoj dami nije smetalo što je Đogani u tom trenutku bio maloletan pa je na sve načine pokušavala da ga napije i odvuče u krevet.

- Nastavili smo sa alkoholom. Stalno me je nutkala. Kad smo se napili, odvela me je do kreveta i počela akciju. Bio sam stidljiv i nesiguran. Nisam znao šta me je snašlo! Sve je ona odradila. Trajalo je vrlo kratko -  otkrio je muzičar.

On je još neko vreme nastavio da se vida sa rođakom svog prijatelja, koja se pokazala veštom u krevetu:

- Imali smo seks još tri puta. Tada sam već bio bolji. Ona je stvarno bila odlična. Sve je znala i sve je htela da radi! - završio je Gagi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading