NEMA DALJE! Ana i David monstruozno pretili Miljaninom detetu: Zaklaćemo ti sina dok spava, proveravaj da li je živ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i njegova devojka Ana Korać ne kriju da nisu u dobrim odnosima sa Miljanom Kulić i svakodnevno razmenjuju brutalne uvrede. Preksinoć je za crnim stolom došlo do nesvakidašnje svađe, a da stvar bude gora, ljubavni par je pretio Kulićevoj da će joj ubiti sina Željka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David

Naime, posle jezivih pretnji da će Miljana sina zateći beživotnog u apartmanu, Nišlijka se svim silama branila, pa je Koraćevu isprozivala kao nikada do sada i pomenula joj mrtvog oca. Ovoga puta njihov sukob je dostigao vrhunac, pa je David hteo da zaštiti Anu i pokušao je fizički da se obračuna sa Kulićevom.

- Ana Korać je mene pitala da li mi je živo dete. Ona i David su mi pretili da će mi udaviti sina u apartmanu i da proveravam da li je živ - rekla je Miljana.

- Šta je, budaletino jedna? Šta je? Ti vređaš sve ovde i ti se buniš. Bolesnice jedna. Nećeš pričati. Ona će da ćuti, a ja ću da otkopavam i zakopavam tvoje mrtve i žive. Poklaću ti sve živo. Oca, majku, sestre i dete. Iskopaću vam svima grobove. Za osudu me ku*ac boli. Ja ću tek da te vređam i svašta da ti radim, i tebi i sinu i celoj tvojoj bolesnoj familiji - rekao je David Miljani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Nakon tako monstruoznih uvreda i pretnji, pogotovo kada se radi o nedužnom detetu, oni nisu stali sa provokacijama, već je došlo do kulminacije.

- Ja sam samo rekla da Ana nije bila kurva da bi njen otac duže poživeo. Ovako je gledao kako mu se ćerka je*e za pare. Čovek je čuo kako je svi razvlače i to ga je dokrajčilo, kao i svakog oca. Da je imao bolju ćerku, sigurno bi sada bio živ. Pošto vi pretite da ćete mi udaviti sina, da ću ga zateći mrtvog, mogu i ja da pominjem vaše mrtve - provocirala je dalje Miljana. Posle ovih njenih rečenica Koraćeva je počela da plače, pa je David skočio preko stola i napao Kulićevu, uhvativši je za vrat. Odmah je reagovalo obezbeđenje i sprečen je ozbiljniji incident. Zadrugari su držali Davida da ne udavi Miljanu, dok su devojke držale Koraćevu, koja je bila van sebe.

Njih dvoje su mi pretili da će mi udaviti Željka. Stalno me pitaju da li mi je dete živo, rekla je Kulićeva

Veliki Šef je odmah reagovao, pa je David zbog nasrtaja na Miljanu i celu ovu situaciju kažnjen mesečnim honorarom. Nakon saznanja da je ostao bez pozamašne svote novca, David i Ana pokušali su da pobegnu iz rijalitija. Kada su se strasti malo stišale, njih dvoje su se vratili na imanje i osamili se u pabu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur zbog Mine isekao ruke, pa završio i u zatvoru!

Turbulentan odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića se ne smiruje. Sada mu je zasmetao Minin odnos sa novim zadrugarom Lukom Belićem, pa je došlo do žestoke svađe između njega i Vrbaški. Nakon toga, otišao je u pab, gde je sve porazbijao, isekao ruke, a na kraju završio u zatvoru.

- To je problem, kada daš sve, pa ti ku*ac vrati! Bre! Sram je bilo, mater joj je*em! Smrad jedan! Je*em je u usta! Kako je, bre, nije sramota? Čitavog sebe sam joj dao, zna šta mi smeta! Smrad jedan! Vodite me u zatvor da ne razbijem sve. Kao pi*ka sada neka plačem, sram da te bude! Pola kuće sam počeo da mrzim zbog nje. Davida sam počeo da mrzim zbog tih pogleda - ponavljao je u zatvoru Mensur, koji se gušio u suzama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
GLUMICA

11.03.2020 06:35

dve bitange,dva olosa,dve prostitutke....na decu udaraju...fuj

Odgovori 15 4
Mika

11.03.2020 08:58

Davida I Anu, potencijalne ubice, treba izbaciti.

Stanko

11.03.2020 09:54

Decoubice i koljači napolje!

Dejo

11.03.2020 11:57

Javno pretili ubistvom bebe. Obavestiti Jurića i Vučića.