Marko je poludeo na Luninom rođendanu zbog Slobe a sada se oglasio i pevač: Miljković je kompleksaš, cela priča ga boli!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.03.2020

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i bivši zadrugar Savo Perović napravio je pravu pometnju svojim ulaskom juče u "Zadrugu", gde je došao da upriliči žurku povodom rođendana svoje prijateljice Lune Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Osim svojim ulaskom, Savo je obradovao Lunu i informacijom da je njihova zajednička pesma "Gram po gram" oduševila njihovu publiku danas.

Međutim, nije bilo sve tako bajno i sjajno kasnije. Lunin dečko Marko Miljković je bio nervozan kada je ugledao tortu koju su poslali fanovi njegove devojke i njenog bivšeg dečka Slobe Radanovića, pa ju je bacio u tortu, a onda je napravio karambol kada je čuo da je Perović zapevao pesmu "Samo se noćas pojavi".

Marko je oteo mikrofon pevaču, navodeći da shvata izvođenje te pesma kao direktnu provokaciju, zbog toga što je Luna tu pesmu posvetila Slobi. Savo je istakao da je ta pesma hit i deo njegovog repertoara, ali je Miljković nastavio da divlja.

RepublikaFoto: instagram.com/savo_perovic_je.deriste
Savo i Luna

Nakon izlaska iz "Zadruge" Savo Perović oglasio se povodom ovog nemilog događaja.

- On je pokazao sliku samog sebe, tim postupkom. Nije mi bila namera da provociram nekoga, to je hit koji smo pevali u "Zadruzi 2". To je pesma koju imam u repertoaru, to je hit. On se istripovao da ja njega provociram, očigledno on ima problem sa mnom - izjavio je Savo.

Miljković je nakon ovoga nastavio da pljuje Perovića, nazvavši ga običnim Luninim fanom, a Jeleni Pešić je otkrio da je Sava još pre ulaska u "Zadrugu 3" blokirao na društvenim mrežamna.

- To su najveće gluposti, bedno mi je da komentarišem tako nešto... Mene to ne interesuje. Što se tiče Lune, ta devojka mi je tada bila simpatična, kroz te klipove iz "Zadruge 1" mi je postala draga, a njenu porodicu sam poznavao i ranije, to sam pričao i ranije. Nikakav fan nisam bio, hteo sam da budem njen zaštitnik, to je i Anabela tražila od mene, i dan danas se družimo i prijatelji smo - rekao je pevač.

- On je mene blokirao, uopšte ne zna, to je bilo posle njihovog raskida. Nikada nisam hteo da pitam, nisam ni pitao Lunu, samo sam joj rekao i nasmejao se. Pričao sam sad sa ljudima pred ulazak, da ne znam kako da se ponašam pred Markom, bio sam u fazonu, ako mi pruži ruku, i ja ću. Pružio je, pitao sam ga da li komuniciramo, on se nasmejao. Razlog je očigledan, iskompleksiran je i Sloba ga mnogo boli. Jer je Luna stalno pričala da je to pesma za Slobi, čuo sam da je bacio i tortu... Cela ta priča mene ne interesuje, ja sam odradio profesionalno šta je trebalo. Želeo sam da ispoštujem Lunu, produkciju, ljude, zbog njih sam tu. Da je bila neka druga situacija i ne Luna, otišao bih kući verovatno - ispričao je Savo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

09.03.2020 18:15

Miljković pokvario rodjendan.