Familija se šokirala: Niko nije znao da će ONA ući u Zadrugu!

Autor: alo.rs

Zadruga

09.03.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanosna plavuša iz Zagreba Iva Grgurić od prvog dana "Zadruge 3" mamila je muške uzdahe, a oko nje su se odmah stvorile razne priče i zavrzlame u Beloj kući. Ona nije ostala imuna na šarm Stefana Karića, te su njih dvoje otpočeli i ljubavnu romansu pred kamerama, koja se neslavno završila.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Iva je flertovala i sa drugim zadrugarima, a sada je u ljubavi sa Filipom Đukićem, sa kojim nikako da ozvaniči vezu.

Kada je ulazila u "Zadrugu 3" 6. septembra, Grgurićeva je bila puna samopouzdanja i vere da će uspeti da pridobije simpatije publike, a evo šta je tada govorila.

- Dolazim iz Zagreba, bavim se modelingom i manekenstvom, vedrog sam duha, vrlo komunikativna, kao što vidite zgodna, pametna, raspoložena za nova iskustva i verujem da ću se ove sezone jako dobro zabaviti. Završila sam četvorogodišnju školu za kozmetičarku, imala sam u prošlosti jedan kozmetički salon, ali onda sam shvatila da nije za mene osam sati sedenja, ja sam više tip koji je vrckav, shvatila sam da želim da se pronađem u drugačijem svetlu, ne samo u kozmetičkom salonu. Kod mene je vrlo interesantno što nikad nije monotono, uvek se dešavaju neke dogodovštine i mislim da sam pravi kandidat za "Zadrugu 3" - rekla je pred ulazak u Belu kuću Iva i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

- Od mene očekujte neočekivano, to definitivno, neću sad previše otkrivati jer mi je misterioznost jača strana, sve ćete već videti.

Grgurićeva je otkrila i da njeni najbliži ne znaju da će ona postati učesnica rijalitija, te da će se sigurno šokirati kada je budu ugledali na malim ekranima.

- Imam majku i oca, razvedeni su, imam očuha i troje braće. Niko od njih ne zna, biće haos kad im budem javila, mislim da će biti šokirani - rekla je pred ulazak u "Zadrugu" Iva Grgurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading