Najpoznatiji pčelar u Srbiji pakuje stvari za Šimanovce: Miki ulazi u "Zadrugu", a napolju čeka ćerku!

Autor: M. V. - A. P.

Zadruga

06.03.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji rijaliti-igrač Miroslav Miki Đuričić ponovo će biti deo rijalitija "Zadruga" već za nekoliko dana, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Miki Đuričić

Mikijev motiv je da zaradi novac kojim će dugoročno obezbediti sigurnost svojoj partnerki, s kojom čeka ćerku i sa kojom planira da formira stabilnu bračnu zajednicu od avgusta, kada i očekuju rođenje deteta.

- U avgustu ću postati otac, a o ostalim detaljima ne želim da govorim. Moja partnerka ne želi da se provlači po medijima i da se kompromituje jer je devojka jako ozbiljna. Ako ja već pravim budalu od sebe po medijima i žutoj štampi, ona ne mora - rekao je Miki.

Dugi pregovori koje je imao sa čelnicima produkcije šoua i televizije Pink u toku izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog nasilja nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović u prošloj "Zadruzi" privedeni su kraju na obostrano zadovoljstvo, a na Mikiju je da ispuni najpre svoja očekivanja, pa i očekivanja gledalaca koji ga podržavaju još od njegovog prvog učešća u rijalitiju "Veliki brat", koje se dogodilo još 2006. godine. Nezavidna materijalna situacija u koju je dospeo zbog izdržavanja pomenute kazne u trajanju od osam meseci Mikija je naterala da opet pogazi reč, odnosno tvrdnju "da ga rijaliti nikada više neće videti". Omiljeni rijaliti-igrač, prema našim saznanjima, svakog trenutka će skinuti nanogicu jer je isteklo dve trećine kazne od 12 meseci, a Đuričić je potvrdio naša saznanja i nagovestio da ćemo ga uskoro gledati na TV ekranima.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Miki Đuričić

- Kad budem skinuo nanogicu, sve je moguće. Ne znam šta ću raditi, a imam puno planova - rekao je Miki za Srpski telegraf u trenutku dok je, kako smo saznali, iščekivao i da mu fizički nanogicu uklone i da ponovo bude slobodan čovek.

Za deceniju i po, koliko je prošlo od njegovog prvog rijalitija, Miki nije odustao od svog karaktera i skoro dečački naivne i brzoplete prirode, a svoja učešća u rijalitijima, koja se ne mogu prebrojati na prstima obe ruke, uvek je isključivo video kao način da brzo zaradi poveću sumu novca koja mu, ruku na srce, nikada i nije bila dovoljna jer koliko god da je zaradio, sve je još brže potrošio na ugodan život, kocku i piće.

Pošto je otvorio mesaru, hoće da zaradi ozbiljnu lovu, deo od mangulica, a deo od TV šou-programa

Izvor Srpskog telegrafa koji je Mikijev dobar prijatelj kaže da je ovoga puta obećao da neće pobeći iz rijalitija, kao i da se neće fizički obračunavati sa konkurencijom, što je ranije u više navrata činio.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miki Đuričić

- Miki je imao dosta vremena za razmišljanje dok je nosio nanogicu i realno je sagledao stvari. Shvatio je gde je grešio, a kaje se za mnoge postupke, pogotovo što je tukao Suzanu i Nadeždu. Drago mu je što će uskoro postati otac i što će imati obavezu prema tom malom biću da bude bolji i odgovorniji čovek i sada želi da zaradi za ćerku i svoju buduću ženu - rekao je Mikijev odani prijatelj koji nije želeo da ga imenujemo.

Foto: instagram.com/mikidjuricickupinovo

Miki slobodan i bez nanogice pre roka

Zbog dobrog vladanja u toku trajanja kućnog pritvora od juna prošle godine Đuričiću je, nakon što je pisao molbu nadležnim institucijama, odobreno da postane slobodan čovek i pitanje je trenutka kada će mu nanogica biti i skinuta.

- Miki je odležao osam meseci, što je dve trećine određene kazne, posle kojih je bio u mogućnosti da traži ukidanje kazne. Poštovao je zakon i dnevno je samo dva sata bio van kuće. Najčešće je sedeo za to vreme u obližnjem kafiću u selu, gde je omiljen - ispričao je za Srpski telegraf prijatelj rijaliti-zvezde.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Biznismen sa prijateljima otvorio mesaru

Miki Đuričić pre nekoliko dana sa svojim prijateljem otvorio mesaru na jednoj novobeogradskoj tržnici, gde će prodavati i proizvode od mangulica koje sam uzgaja u rodnom mestu Kupinovo od sredine prošle godine.

- Pošto je otvorio mesaru, hoće da zaradi ozbiljnu lovu, deo od mangulica, a deo od TV šou-programa. Rekao je da će se sada uozbiljiti, da će raditi vredno i po izlasku iz rijalitija jer mu je ćerka na prvom mestu. Nakon mnogo promašaja u životu, Miki misli da je sada na pravom putu i ne želi da ponavlja greške iz prošlosti - zaključio je izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Zoran

06.03.2020 07:48

Ne treba nam nasilnik i neradnik.

Odgovori 16 4
Milod

06.03.2020 09:30

Sram vas bilo svih unutra i oni koji ulaze, zaradite posteno sa 10 prstiju mukom, sramota.....

Odgovori 17 2
Olja

06.03.2020 09:47

Ovaj covek je sramota za drustvo! Nasilan, arogantan, nevaspitan, a nadasve umisljen da je neko i nesto! Izbacen iz vecine rijalitija zbog nasilja. Tukao dve zene na nacionalnoj televiziji. On je trebao da bude u zatvoru, a ne da odmara i uziva kod kuce! Da ima iole postenja i srama ne bi nikad vise krocio na tv! Taj voli samo pare i za njih bi sve ucinio. SRAMOTA!!!

Odgovori 15 6
Bibi

06.03.2020 11:41

Uvodite nasilnika koji je tukao zene i koji je osudjen zbog toga, on je talog ovog drustva. Sram vas bilo.

Odgovori 17 3