HOROR! Bora Santana sahranio živu babu zbog para!

Autor: Star

Zadruga

04.03.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana je često u rijalitiju pričao o svojoj baba Mici ističući da je ona odgajila njega i njegovu braću te naglašavajući da će joj večno biti zahvalan za sve što je učinila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora i baba Mica

Međutim, kada sazna šta je njegov brat Džigi uradio njemu iza leđa, neće mu biti dobro. Pre dve godine, šest meseci pre nego što je baba Mica zaista napustila ovaj svet, kako kaže jedan Borin komšija iz Železnika, Santanin brat Džigi poslužio se gnusnim lažima ne bi li došao do para. 

- Verujte mi da meni nije dobro, ali moram ovo da ispričam jer ne mogu više da gledam da se taj Džigi predstvalja kao fin i pošten, a izdao je rođenu babu koja ih je odgajila - započinje komšija i dodaje: 

- Ne znam kako je mogao da dođe na tu ideju, ali sto posto je tačno da je Borin brat Džigi na prevaru hteo da nabavi 1.000 evra. Zvao je jednog lika za kojeg zna da ima para i slagao da je baba Mica umrla i molio da mu pošalje 1.000 evra za sahranu.  Kao nema za popa, a greota je da je sahrani bez opela. Dečku je to odmah bilo sumnjivo, a kako je Železnik malo naselje i svi se znamo, brzo je saznao da je sve gnusna laž. Nije mogao da veruje da su tako prodali babu. Onakvu jaku ženu koja je preživela i ranjavanje u javnom prevozu, gajila ih poluzdrava tolike godine i on da izmisli da je žena mrtva. Pa strašno - priča komšija i nastavlja: 

- Jadna baba Mica ubrzo umrla, tačnije u decembru 2018. i tada je Bora izašao iz rijalitija da bi prisustvovao sahrani. Taj momak kojeg je Džigi slagao da je žena ranije umrla nije hteo o tome javno da priča sve do sada, međutim, pošto Džigi ogovara sve redom po kraju i u sve se meša, rešio je da otkrije istinu i kada sve ovo dođe do Bore tek onda će nastati haos. Teško da će oprostiti bratu - završava komšija. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading