(FOTO) IZBACILA je bez GAĆA napolje! Zadrugarka uhvaćena na gomili sa OŽENJENIM muškarcem!

Autor:

Zadruga

03.03.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je šokirana vezom Dragane Mitar i Edisa Fetića. Naime, njih dvoje ne kriju da su u veoma strastvenoj vezi, a problem je što su njih dvoje još uvek u braku sa svojim bivšim partnerima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Mnogi osuđuju ovu vezu jer smatraju da njih dvoje ne pružaju dobar primer. Ipak, nije sve počelo od Dragane i Edisa, podsećamo da je u Zadruzi bilo dosta sličnih situacija.

Prvi na listi su Sloba Radanović i Luna Đogani koji su bili u vezi u Zadruzi, dok je Radanović još bio u braku sa Kijom Kockar. 

David i Ana Dragojević su takođe započeli vezu dok je on bio veren za Aleksandru Subotić. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Suzana i Lepin bivši muž

Ipak, ne možemo, a da se ne prisetimo skandala vezanog za bivšu zadrugarku Suzanu Perović koja je započela vezu sa svojim bivšim mužem dok je on još bio u braku sa pevačicom Lepom Lukić. Lepa ih je kako je ona svojevremeno govorila "uhvatila na gomili". Kako je to ona jednom prilikom ispričala, Suzanu je tom prilikom bez donjeg veša izbacila na ulicu, a posle toga se razvela od Vladimira koji je nastavio dalje sa Suzanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading