Zilha večeras u emisiji kod Dušice?! Nakon javnog APELA Jakovljevićeve ipak se odazvala, pa uradila OVO!

Autor:

Zadruga

01.03.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija u Zadruzi polako dolazi do tačke ključanja. Nakon jučerašnjeg vanrednog stanja kada je Miljana Kulić udarila Marka Đedovića metalnom bubicom i nanela mu ozbiljne povrede, nema odmora za zadrugare, jer im iz produkcije spremaju nove začkoljice.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dušica i Zilha

 Naime, večeras će se po redovnom repotroaru obaviti izbacivanje, a nominovani su Nikola Orozović, MIlan Petković i Stefan Milošević. Nakon izbacivanja, biće održano ubacivanje novih zadrugara, a spekuliše se da će čak tri nova zadrugara večeras ući u rijaliti. 

Ipak, mi ne možemo, a da se ne prisetimo javnog apela Dušice Jakovljević u toku emisije posvećene izbacivanju prošle subote. Tada je gost u studiju bio Pavle Jovanović, koji je govorio o svom odnosu sa Zilhom Karišik, još uvek zakonitom ženom Edisa Fetića. 

Dušica Jakovljević je tom prilikom pozvala Zilhu da dođe u njenu emisiju i da sa njom razgovara otvoreno o odnosu sa suprugom i o svom trenutnom životu. 

Zilha je danas došla u Beograd, čemu u prilog govori i njen stori. Naime, ona je objavila fotografiju iz Beograda. 

Da li se Zilha zaista odazvala ovom pozivu Dušice Jakovljević i da li će večeras gostovati u emisiji? Ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading