Kija Kockar žestoko raspalila paljbu po Edu i Dragani, pa potkačila i Koraćevu: Fetića i Mitrovu pokopala jednom rečenicom!

Autor: Pink.rs

Zadruga

01.03.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar je prokomentarisala Anu Korać i njen susret na Zadrugoviziji i rekla samo jednu rečenicu o Dragani Mitar i Efisu Fetiću.

Foto: instagram.com/kijakockar
Kija Kockar

Osvrnula se na svoju turneju po Americi sa koje se nedavno vratila.

- Obišla sam celu Ameriku. Dug period od dva meseca. Nažalost, nijednu poznatu ličnost nisam videla. Jesam se zaljubila, ovako preko ekrana. Ali nažalost ovako uživo nisam. Sama sam i dalje, a verovatno neću moći to da sakrijem od vas medija - rekla je Kija Kockar.

Onda je prokomentarisala njen susret sa Anom Korać sa kojom nije u dobrim odnosima.

- Nije bilo ni vreme ni mesto. A taj njen "nepogled" je rekao sve. Nije smela ni da me pogleda. Stvarno je ogavno šta je uradila nedelju dana nakon što smo izašli.

- Ja volim Mariju kad nagazi Miljanu. Miljana me dosta razočarala u ovoj sezoni nekim svojim postupcima. Ume ona da bude super, ali Marija mi je super. Mensur mi je super, Iva, Stefan naravno, Lepi Mića - rekla je Kija.

Potom se osvrnula na odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića, prema kojima je otvoreno tokom ''Zadrugovizije'' pokazala negativan stav i netrpeljivost.

- Kojih ljubavi koje neće opstati? Ajde da ne dajemo prostora tim ljudima koji rade ogavne stvari, udata i oženjen - glasilo je Kristinino mišljenje o Edu i Dragani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neđa

01.03.2020 19:46

Presudi Kija na brzinu, kao sudija. I treba. Istina se mora kazati.

Jana

01.03.2020 21:48

@Neđa - aha,da nije naskakala na pilote pevače i ostale dok je bila udata, ista je ko i mUljana