(VIDEO) OSVANULI šok detalji! Kulićku napolju čeka robija! Dobila USLOVNU jer je OVOJ zadrugarki RASCOPALA VILICU, a sada i OVO!

Autor:

Zadruga

01.03.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon haosa koji se sinoć dogodio pre emisije "Pitanja novinara" kada je Miljana Kulić povredila Marka Đedovića bubicom, on se vratio i otkrio šok detalje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
MIljana Kulić

- Čeka je pakao, neka je još malo da ne robija džabe, imala je uslov da ne ponovi delo, a ponovila ga je za 10 meseci, bila je na uslovnoj - pričao je Đedović.

- 31. maja je godinu dana od kada je Matoroj rascopala vilicu, nije prošlo ni godinu dana, prošlo je 10 meseci tako da će doći po nju sutra-prekosutra, moraće da da izjavu, onda će policija po službenoj dužnosti morati već sutra da podigne optužnicu, kojoj se pridružuje moja tužba, Matorina i David podnosi isto za onu šolju prošle sezone i ode ona na robiju... 'ladno - nastavljao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

01.03.2020 18:56

Samo da bude po zakonu.