MRAČNA TAJNA IZ PROŠLOSTI MILJANE KULIĆ: Završila u ludnici zbog 26 godina starijeg čoveka u kojeg je bila ludo zaljubljena!

Autor:

Zadruga

29.02.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić, jedna je od najšokantnijih učesnika rijalitija. Publika je gleda na ekranima od 2015. godine i imali smo prilike da je vidimo u brojnim fazama, od devojke koja je prvi put kroćila pred kamere, preko trudnice, a sada i majke. Pomislili bi kako ne postoji ništa što bi nas iznenadilo od ove kontroverzne ukućanke, ali prevarili ste se, jer o Miljani ima mnogo toga što gledaoci ne znaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Miljana je postala poznata pevačima, tačnije "Zvezdama Granda" i pre nego što je postala riajliti zvezda, jer ih je Nišlijka proganjala i pratila u stopu i pravila im probleme.

Njene najveće "žrtve" bili su Dušan Svilar, Darko Lazić, ali izgleda da se najgore od svih proveo pevač Mišel Gvozdenović, u kojeg je Miljana bila ludo zaljubljena, te je kružila oko njegove kuće, proganjala porodicu i kako je i sama navela, okrečila kuću, ali i psa u roze.

Ipak, manje je poznato da je Miljana u tom periodu, osim u Mišela, bila zaljubljena u još jednog čoveka, i to, duplo starijeg od nje.

U pitanju je čovek koji je u to vreme, u kada je Miljana bila ludo zaljubljena u njega, imao 47 godina, a Miljana samo 21. godinu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Tog drugog čoveka, u kog sam se zaljubila, upoznala sam u Čačku, nije oženjen ima dva propala braka iza sebe, dve ćerke. Ja sam se zaljubila i smatram da je to promašaj. Nije normalno da devojka koja ima 21. godinu, bude zaljubljena u čoveka koji ima toliko godina - rekla je Miljana tokom svog prvog pojavljivanja pred kamerama i dodala da sa čovekom kojeg je pomenula, ništa nije imala, već ga je zivkala i opsedala kao i Mišela Gvozdenovića:

- Tog dečka, Mišela, opsedam, tog Zorana sam opsedala, ni sama ne znam šta ću sa sobom, a najgore je što sam svega toga svesna. Svesna sam da mi ne trebaju, evo biću u rijalitija i nadam se da ću da se odviknem od toga i zivkanja. Moja mama me je vodila kod psihijatra i rekla, "Molimo vas, pomozite nam, ne znamo šta da radimo s njom, zove i smeta ljudima". Mišel zove moju majku i kaže da ne može da živi od mene, tako isto i Zoran. Teško onome za koga se ja uhvatim - rekla je Kulićeva i otkrila da je zbog te situacije završila u psihijatrijskoj ustanovi.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Miljana Kulić

Miljana je nakon ovoga zaboravila na ova dva muškarca i nastavila svoje učešće u rijalitijima. Godine 2017. uplovila je u vezu sa Ivanom Marinkovićem i zatrudnela i tako postala prva devojka koja je ostala u drugom stanju u rijalitiju na ovim prostorima. Ivan nije prihvatio njenog sina Željka, a Kulićeva je dve godine kasnije u "Zadruzi" uplovila u vezu sa Lazarom Čolićem Zolom. Njihova veza je bila turbulentna, a Miljana je i sa njim zatrudnela, ali je ubrzo otišla na kiretažu, nakon čega su ona i Zola raskinuli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ima valjda dobar razlog

01.03.2020 09:46

da radi i zaradjuje za sebe, ne bi opsjedala druge da je uzdrzavaju