(VIDEO) "Ja sam napravila završnicu"! Iva otkrila tajnu iz kreveta sa Karićem: Zbog ovog će mu se cela nacija smejati!

Autor:

Zadruga

29.02.2020

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su u okviru "Gledanja snimaka" bili u prilici da vide vrelu akciju Ive Grgurić i Stefana Karića, a Maja Marinković kasnije je iskoristila priliku da sa glavnom akterkom i porazgovara na tu temu, te otkrije još detalja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Iva

Iva joj je tada otvoreno rekla da se suštinski ništa nije dogodilo, a Kariću zasigurno neće biti svejedno kada bude saznao koliko je bila iskrena u tom razgovoru. 

- Ja sam se skinula, ali nismo mogli da se opustimo, nije mogao da mu se... Ne možeš... Milica Dugalić je spavala pored nas, hrkala je sve vreme... Pa, svako prekrivanje preko glave liči na s*ks, ali nije - pričala je Iva, a u jednom trenutku skoro su se i do suza zasmejale. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/dailimotion/printscreen
Iva i Stefan

- I onda sam ja napravila završnicu i to je bio prvi i jedini pokušaj. Nakon toga smo mi imali učestale svađe, pa se strast ugasila, ali da smo se dodirnuli, jesmo - ispričala je Iva. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading