(VIDEO) Smeta ti kada ti kažu da si p*der: Palo žestoko raskrinkavanje u izolaciji, zadrugar izleteo ko oparen!

Autor:

Zadruga

27.02.2020

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" koja je bila ovog popodneva, Nikola Orozović i Nina Babić kao ovonedeljni potrčci otišli su u sobu za izolaciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola Orozović

Međutim, tamo je bilo burno, s obzirom na to da su se posvađali zbog hrane. U jednom momentu Nikola je zalupio vratima i besno napustio izolaciju, dok je Nina ostala u ovom delu imanja i zaspala.

- Ko je jeo makarone? Bili su poluživi! Ti si, bre, bolesna, ostavi me na miru! Sram te, bre, bilo! Probudio sam se ujutru da napravim da jedete i Kendi i ti, isključili su rernu... Kunem ti se, ti si bolesna. Danas su ranije isključili rernu. Ti si bolesna devojka, ti nisi normalna. Sad mi prebacuješ da su makaroni poluživi. Sram te bilo! Jao! Sada si mi se poslednji put obratila u životu! Kakva si ti bolesnica, neću da spavam ovde! Jedino može da me povredi kada mi spomeneš porodicu - rekao je Nikola.

- Ako ćemo da se vređamo, ti znaš da ja dobro znam da udarim! Ja roditelje ne spominjem. Ti više reaguješ kada ti kažu da si p*der! Ja ne udaram tako! - govorila je Nina.

- Što si se onda muvala ovde s p*derom? Nisam jeo ceo dan, pravim debilki da jede. Hajde mrš - pričao je Orozović.

- Ali se nisam ljubila - govorila je Nina.

Evo kako je to izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading