ZOLA UCENIO PRODUKCIJU? Nije trebao da uđe u "Zadrugu", a onda se desilo OVO: Otkrivene užasne informacije!

Autor:

Zadruga

27.02.2020

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ušli su u nikad veću svađu tokom haosa koji je u utorak vladao između Mensura Ajdarpašića i Marka Janjuševića Janjuša zbog Mine Vrbaški.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana

Nekadašnji ljubavnici prvo su se gurali, zatim pljuvali i vređali, a onda su haos nastavili u dvorištu, te je obezbeđenje moralo odmah da reaguje.

Međutim, u toku emisije "Pitanja gledalaca" Zola je dobio pitanje:

- Možeš li da nam objasniš svoje ponašanje nakon žurke?

- Znam samo da nisam imao nameru nikoga da udarim... Niti bih sebi to dozvolio. Ne mogu da verujem da sam to sebi dozvolio. Svestan sam da je izgledalo katastrofalno. Ona me je pljunula, pa sam ja nju... Obezbeđenje me je držalo. Tu noć sam preterao i sebi ne mogu da oprostim da sam to doživeo - pričao je Zola.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola

Nakon toga Miljana je želela da kaže svoju verziju priče, a na samom početku je pokazala povredu koju joj je navodno Zola napravio.

Međutim, detalj koji je svima promakao, jeste informacije vezana za produkciju i Zolu koju je Miljana otkrila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Njega je Miljana dovela ovde. On nije bio u planu da uđe u rijaliti. Kada sam bila u Doboju, ja sam zvala onoga ko uvodi u rijaliti, molila sam da uđe, jer su mi se vratile emocije dok sam bila tamo. Molila sam da uđe, molila sam za njegov honorar, postoji prepiska na Vocapu sa članom iz produkcije. Onda sam saznala da sam trudna, svaki dan sam lupala na kapiju, a on je ucenio produkciju zbog priče da dobije honorar koliki je dobio - govorila je Miljana.

Evo kako je to izgledalo:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading