K*rva, dobijala i automobile i batine: Zadrugari razvezali jezik o Dragani Mitar!

Autor:

Zadruga

25.02.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je suđenje Dragane Mitar i Marije Kulić koju je Mitrova tužila jer joj ruši sreću sa Edisom Fetićem govoreći joj kako joj on neće preći preko preljube sa Vladimirom Tomovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Članovi porote su jedan za drugim iznosili mišljenje.

- Marija nekad površno gleda neke stvari, prema mom mišljenju, Dragana je bolja osoba od 90% ljudi ovde. Trebalo bi da nešto bude posebno Dragana nije trebalo da se prepusti Tomovićevim rukama. Mislim da se duboko kaje jer je ostavio porodicu. On (Edo) isto može sada da ode na put i da nađe drugu. Mislim da je Marija Kulić ovog puta u pravu - rekla je Mima Živković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Poznato je sa kim je sve Dragana Mitar spavala, tako da je Marija Kulić u pravu - rekla je Miljana.

- Smatram da je ovo Eda ovo mnogo povredilo, ali da to neće da prizna. Dragana nema šta da se ljuti, kad zna šta je uradila - rekla je Aleksandra Nikolić.

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Dragana Mitar

- Dami sumnjivog morala ide sve, pa i oko šipke. Pošto sam ja imala sličnu situaciju sa mužem koji mi je prešao preko Pavla, jer smo bili isti. Nagradio me je kupeom. Jurio me je godinu dana sa Edom, tad Zilha nije znala za nas, dobila sam "rendža". Onda nas je jurio po splavovima i kafićima. Sve je to prošlo, tako da Marija ne moraš da brineš da li je on meni šta oprostio. Marija, nemoj ti mnogo da se brineš. Ja bih volela da Miljana nađe nekog ko će da je oženi - bila je završna reč Dragane Mitar.

- Ona je k*rva, priča da je sponzoruša, dobijala je automobile neke. Dobijala je batine. Šta pričati kad ona priča o autima, kad ona ne zna šta su vrednosti života. Zna samo šta su automobili, apartmani gde je išla sa svojim švalerima. Jurio je muž. Najgore mišljenje imam o njoj - bila je završna reč Marije Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading