(VIDEO) Miljković urlao na Gagija: Pukla tikva između nesuđenog zeta i tasta!

Autor:

Zadruga

25.02.2020

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Miljana Kulić i Gagi Đogani završili uvodnu reč, Marko Miljković je imao potrebu da se oglasi i tom prilikom uputio niz uvreda na račun Kulićeve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani i Marko Miljković

- Očigledno je da Miljana ima emocije prema Marku - pričao je Gagi.

- Ma kakve emocije, ona je bolesna... Pošto sam ja ovde umešan, jeste da budaletina nije ovde. Svaka čast što Gagi može da se izdigne iz svega. Raspaloj jednoj raspandrkači iz Niša ništa ne treba praštati, i Luna joj je praštala. Gagi je emotivan i ona na tu emociju pokušava da mu priđe. Gagi, ja više neću da te branim, a ti si emotivan. Ti njoj dozvoljavaš da ti priđe. Skloni se od budaletine. Psihički je urnisala na tvoju ćerku dve godine, udarala je na našu vezu - dodao je Miljković.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić

Marija Kulić čuvši ove reči nije mogla da ostane imuna te mu je uputila brutalne reči.

- Seljačino jedna, ti si upropastio jedan deo njenog života, i ti i Sloba. Verujem da si joj izgovorio najgore reči kao što si govorio i ovim ovde devojkama - odbrusila mu je Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading