Prokletstvo porodice Kulić: Miljanina baba ubijala bebe!

Autor:

Zadruga

25.02.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najintrigantnije učesnice rijalitija "Zadruga" Marija i Miljana Kulić vuku opasno prokletstvo koje im je ostalo od njihove bake, odnosno prabake, koja se u stara vremena bavila abortusima po selu!

RepublikaFoto: Printscreen
Miljana i Marija

Naime, kako su nam ispričali naši izvori iz njihovog rodnog Niša, Marijina baba, a Miljanina prababa, bila je glavna osoba koja je žene i devojke u jednom selu na jugu rešavala problema zvanog neželjena trudnoća. Sve su dolazile kod nje kako bi izbegle sramotu i osudu naroda, nisu želele da se obrate lekaru, već je baba to rešavala na svoj način. Ona je uzimala ogromne pare, a žene su odlazile lišene problema koji im je zadavao glavobolje.

- Kulićima nikada nije išlo u životu, stalno si imali frke, uvek im je falio novac, svađali su se. Onda su ustanovili da njihova ćerka Miljana nije kao druga deca i da ima impulsivno kompulsivan poremećaj. Marija je proplakala i propatila. Ni muž Siniša joj nije bolji, on je od boksa i od silnih udaraca koje je zadobio u glavu usporen i nije sposoban da radi bilo šta. Ćerke su joj razuzdane, ove dve koje ima pored Miljane - kaže naš sagovornik.

Kako dalje navodi isti izvor koji je blizak sa Marijom, njena majka je osećala da je u pitanju neko prokletstvo, znala je da vuče nečiji dug iz prošlosti. Da bi sebi olakšala dušu, pre nego što je umrla, otkrila je o čemu se radi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija

- Moja majka, tvoja baka, ona je kriva za sve naše nedaće. Njene ruke su do lakata u krvi. Ona je ubijala decu. Ubila je na stotine beba u selu. Nema ko nije dolazio kod nje da se reši neželjene bebe. Čistila ih je kao da su kučići, a ne deca. One sednu nad rupom u poljskom WC, ona baja, masira i beba ispadne u izmet, rekla joj je tada majka. Marija je bila zabezeknuta, nije znala gde se nalazi. Klela je svoju babu, a Miljaninu prababu, zbog toga što je radila - kaže izvor Rijalitija koji nam je ispričao ovu užasnu priču, pa je još dodao:

- Raspitivala se kod starih ljudi iz sela i oni su joj sve ispričali. Oni su babu gledali kao da je veštica, bila je omražena od strane seljaka. Znali su čime se bavi i niko nije hteo da ima posla sa takvom ženom. Zaobilazili su kuću, osim ako nije trebalo da se uradi abortus. "Moja baba je bila veštičara, ona je ubijala bebe. Neke žene su dolazile kod nje u petom, šestom mesecu, tada je beba već formirana, ona ih je masažama navodila na spontane pobačaje. Užasne stvari je radila. Zato smo prokleti", rekla mi je Marija jednom prilikom - tvrdi naš izvor.

Čistila ih je kao da su kučići, a ne deca. One sednu nad rupom u poljskom WC, ona baja, masira i beba ispadne u izmet

Marija je kasnije saznala i da je baba uradila abortus devojci koja nije bila sasvim svoja. Uradila joj je abortus bez znanja njenih i od tada je nastao haos. Baka devojke kojoj je Marijina baba ubila bebu bacila je mađije na njih da nikad ne budu srećni. Od tada oni ne žive kako treba. Marija nosi ogroman teret na sebi. Ne zna koja nesreća je sledeća.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana na udaru!

Miljana Kulić izvukla je najdeblji kraj kada je prokletstvo prabake u pitanju.

Ona je ceo život osuđena na nevolje i suze. Prvo je kidisala na pevače, bežala je od kuće. Posle je zatrudnela u rijalitiju, pa je zatrudnela i drugi put. Sada stalno ima nervne slomove i oseća se loše.

Marija u užasnom stanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić ima velike psihičke padove zbog cele situacije sa ćerkom Miljanom, koja je ubija u svakom smislu.

Svesna je da nema drugog načina da ona zaradi neki novac za sebe i za svog sina Željka i da je rijaliti jedini izlaz. Zato je i pristala da bude zajedno sa njom pred kamerama. Ne jede kako treba, smršala je preko deset kilograma, ostarila je preko noći zbog poslednjeg Miljaninog bekstva iz "Zadruge".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana prva u trendingu za Zadrugoviziju!

Miljana Kulić vratila se u "Zadrugu" tako što je nastupila na poslednjoj Zadrugoviziji sa pesmom Ane Nikolić "Bilo je lepo". Ona je na iznenađenje mnogih bila poslednja koja se pojavila na sceni. Zapevala je pesmu i zapalila publiku. Pesma je za svega nekoliko dana dospela na mesto broj jedan u trendingu na popularnom Jutjub sajtu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading