Maca: Slobo, pede*čino! Luna je bubuljičava ku*va!

Autor:

Zadruga

06.10.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, uspela je da napravi opštu pometnju u "Zadruzi", te je potkačila dva rijaliti-para: Lunu i Slobu, a potom i Anđela i Teodoru. Svađu je započela time što se nabacivala Slobi Radanoviću i pipala njegove mišiće, a onda ju je Luna ispolivala i priznala da je ljubomorna.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Totalna ludnica u rijalitiju

- Pipala si mog dečka u diskoteci, a ovamo pričaš kako je nikakav. Prostakušo jedna raspala, znaš koliko ga volim i namerno mi to radiš. Ti si ku*va i kalaštura. Ja sam za tebe pojam fine devojke. Upadam u brakove, da, Sloba će biti moj muž, a ti samo sanjaj - rekla je Luna, a Maca je uzvratila:

- Ti si bubuljičava ku*vica. Idi, sredi to lice, pa meni nešto kaži. Upadaš u tuđe brakove jer si mali ološ. Iza maske fine se krije svašta. Je*eš se sa ovom pede*činom kome je ku*ac kao smoki.

- Kako ti znaš, Maco, koliki mi je? Možda smoki, ali onaj veći - pitao ju je Sloba, a Maca je nastavila:

- Beži tamo, ostavio si onakvu ženu zbog ove male bubuljičave nedoje*ane. Ti i Anđelo d*kate jedan drugom po faci. Tebi je žena platila pesme. Zadovoljavaš ovu malu nosatu svojim smokijem - nastavila je sa uvredama Diskrecija, a onda su se u svađu uključili i Anđelo i Teodora.

- Maci, je*aćemo te nas četvoro. Nisi svesna šta ćemo da ti radimo - dobacio je Anđelo, a Maca je onda krenula na njega.

- Nikad nisi video ovakvu pi*ku, samo u snovima dok d*kaš. Je*eš te klinke koje se je*u sa vlasnicima diskoteka. Ti si pe*er koji se krije iza devojke. Pored takvih kao što si ti ima da se rađaju pe*erska deca.

- Ja takve ku*ve ne gledam. Ti si došla da ti cena skoči sa 100 na 200 evra. Imam snimke gde dogovaraš seks sa mojim drugovima. Us*aću ti se u život kad budemo izašli napolje. Nisi svesna toga - zapretio je maneken, a Teodori je pukao film.

- Pustite me da joj rascopam glavu ovu raspalu, da je dozovem pameti. Poštedite nas ovog ološa. Neću da dišem isti vazduh sa njom. Nju ni majka ni otac neće - rekla je Džehverovićeva, a Luna se nadovezala:

- I ja bih je sada pukla u glavu da se onesvesti ovde. Pi*ka ti materina. Ku*va raspala.

Macina je ovog puta bila poslednja, te je oplela i po Teodori.

- Teodora, ti si sponzoruša pevaljka. Nemaš nikakav život, glumiš ribu, a izgledaš kao kravetina. Je*eš se sa vlasnicima diskoteka da bi mogla negde da radiš. Zna se sve šta radiš napolju.

Maca: Luna je ku*va na Anabelu!

Dok su Sloba i Luna sedeli zajedno na žurki, Maca je prokomentarisala da je Luna povukla gen na majku Anabelu.

- Kakva majka, takva ćerka. Anabela je isto tako razvodila muškarce. Ova mala Luna će iskoristiti ovog smokija i ima da ga šutne. Ona je mala proračunata ku*vica.

Saška: Žarko, napu*io si se ku*čeva!

Saška Karan i Žarko Stojanović su započeli svađu jer mu je Saška ukrala novac. Od tog momenta on je počeo da govori da je ona lopov, a svađa je kulminirala nakon žurke koju su imali, te su se posvađali u spavaćoj sobi.

- Ti si peder*ina, je*eš se u Bulonjskoj šumi, to ti ovde nedostaje. Mamicu ti je*em mrtvu. Zapamticeš ti mene, pederu mali ništavni. Mrtvo ti sve je*em - rekla je Saška, a Žarko je odgovorio:

- Skloni se od mene, kučketino jedna raspala. Idi ti u šumu da pušiš kur*eve, samo si to u životu radila, ništa bolje ne znaš. Nemoj da te roknem ovde da padneš. Beži u ku*ac, nasilnice nevaspitana. Napadaš me, ludačo jedna. Imaš klitoris od 25 cm, razvukli su ti ga - rekao je Žarko, nakon čega je Saška htela da se fizički obračuna sa njim, ali ju je obezbeđenje sve vreme držalo i izvelo iz sobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading