SKANDALOZNO SAZNANJE! Pitaj svog sina kolika mi je cena: Zorica Marković podvodila Minu u svom lokalu da se prostituiše?!

Autor:

Zadruga

24.02.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški tvrdi da je Zorica Marković htela da je podvodi u svom restoranu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica i Mina

Starleta je u "Zadruzi" ispričala kako joj je folkerka nudila da se bavi prostitucijom u njenom ugostiteljskom objektu.

- Zorice, ti si najveći lažov i folirant u rijalitiju. Sa svima si dobra, a onda ih iza leđa ogovaraš. Ni o kome nemaš lepo mišljenje. Mene prozivaš da sam nemoralna, a seti se šta si mi predlagala kad si otvarala restoran! Rekla si mi da ćeš imati sobe koje ćeš izdavati na sat i da bih ja tu mogla da radim. Pokušala si da me podvodiš - rekla je Mina.

Markovićeva je odmah skočila i demantovala njene tvrdnje.

- Šta lupaš, bre?! Nudila sam ti da radiš kao konobarica. Ti si zlo! Prostitutko! Ušla si ovde, pa ti cena skočila na 5.000 dinara. Ku*vo - vikala je pevačica, na šta joj je Mina odbrusila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

- Pitaj svog sina kolika mi je cena!

Podsećanja radi, Vrbaški je u prošloj sezoni "Zadruge" javno priznala da se bavila najstarijim zanatom.

- Bila sam ku*va. Doživela sam da me tri muškarca maltretiraju. I danas zbog tih noći proživljavam traume. Ne znate kako je to kada vas trojica istovremeno siluju, biju, čupaju, polivaju... Ne znam kako sam ostala živa. Posle tog pakla sam išla kod psihijatra - ispričala je Mina kroz suze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Poaro

24.02.2020 13:02

Pa izgleda da se i novinari plaše Zlorke još na farmi su devojke čini mi se i Dusica Grabović pričale kako ih zove da pevaju kod nje a posle ih nudi mušterijama. Naravno Zlorka I'm pripretii one zacute. Ali to je istina svi znaju a i vidi se ko je Zlorka te da joj ni sinovi nisu bolji. Tamara Đurić pričala isto. Ali ne folira te se da ste hteli da iznesete to ne bi je bilo u šou čak je i hapšenja ali zbog pretnji devojke nisu smele da svedoče.

Odgovori 10 2
Gago

25.02.2020 11:47

Ma šta ima ova Zorica da priča,kad svi znaju da je i ona to isto radila,ona čak ima i film,nego sad omatorila i udebljala se pa je neće niko,a i ina bi rado za koju hiljadarku noge u vazduh podigla,znamo mi dobro ko je Zorica Marković.pozzzzz