EKSKLUZIVNO! Kulićeva pred povratak u "Zadrugu" poručila: Uništiću Eda i Draganu, znam sve o njihovim izopačenim svingerskim orgijama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić pre nedelju dana diskvalifikovana je iz treće sezone rijalitija "Zadruga" zbog nedoličnog ponašanja i širenja neistine na račun produkcije televizije Pink. Kulićeva se brzo pokajala zbog svojih reči, a produkcija je bila blagonaklona prema njoj, te su joj dozvolili da nastavi takmičenje. Miljanin veliki povratak na ekrane dogodio se na sceni Zadrugovizije, a ona je pred ulazak u rijaliti za Srpski telegraf otkrila taktiku.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Miljana Kulić

Naime, Miljana tvrdi da se u "Zadrugu" vraća naoružana informacijama, a prvi na tapetu su joj ljubavnici Dragana Mitar i Edis Edo Fetić.

- Uništiću Eda i Draganu, toliko informacija imam da im je bolje da se nikada više sa mnom ne kače. Znam sve o njihovim izopačenim svingerskim orgijama, s kim su bili, šta su sve radili. Njihovoj lažnoj priči ću presuditi ja, dosta su varali narod - rekla je Miljana, a potom otkrila da je veoma ljuta na Gagija Đoganija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo i Dragana

- Gagi me je mnogo razočarao, priklonio se onom idiotu koji mu je iskoristio ćerku. Gagi će platiti što me je izdao, a on zna odlično šta je uradio - rekla je Miljana, a ove tvrdnje potvrdila je i po ulasku u "Zadrugu", kada je pred kamerama počela da ga provocira.

- Dobro veče, Gazmene! Ostalo je pet meseci do kraja rijalitija, Gazmene! Izvini što te zovem imenom, Gagi! Ti si Gagi! Gazmen je samo u ličnoj karti. Kada sam ljuta, ja te zovem Gazmen, inače si bio Gagi! Volim te! Dođi malo da porazgovaramo, Gagi - govorila je Miljana, a Gagi je gutao knedle.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

O bivšem partneru Lazaru Čoliću Zoli rekla je samo da će u budućnosti postupati pametnije s njim.

- Ja znam ko je Zola, ovog puta ću ja njega vrteti oko malog prsta, videćete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Za kraj razgovora, Miljana je rekla da ima informacije o mnogim zadrugarima, ali da će to biti iznenađenje.

Ja znam ko je Zola, ovog puta ću ja njega vrteti oko malog prsta, videćete, rekla je Kulićeva

- Ne želim sve da otkrivam, vi znate da ja igram ozbiljnu igru. Informacije imam o mnogima, ali čuće se to u Beloj kući. Želim samo da kažem da mi je mnogo žao što sam ispala nefer prema ovoj kući, produkciji, koja me je ispoštovala maksimalno, potrudiću se da unutra opravdam njihovo poverenje - zaključila je Miljana.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić

Inače, Kulićeva je kao iznenađenje nastupila poslednja na Zadrugoviziji i izvela novu pesmu Ane Nikolić "Bilo je lepo", a njenoj pojavi obradovali su se mnogi ukućani, uključujući i njenog bivšeg Lazara Čolića Zolu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Posvađali se Gastoz i Brendon!

Branislav Radonić Brendon i Nenad Marinković Gastoz sukobili su se na sceni Zadrugovizije. Nakon nastupa Jelene Pešić i Brendona, stručni žiri je dao svoje komentare, a prvi se oglasio Gastoz.

- Hteo sam da se ova scena podeli, da ne gledam ovog. Kakva je Jelena riba, a ja moram ovog da gledam - rekao je Nenad, a Brendon je odgovorio:

- Dobio sam ga na sudu, zato je ljut.

- Ti pazi da ne padneš u tim štiklama - rekao je Gastoz na kraju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đedović i Janjuš kao trandže

Marko Đedović i Marko Janjušević Janjuš svojim performansima nasmejali su do suza publiku u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana. Obojica su za potrebe nastupa bili maskirani u žene, a Janjuš je čak u jednom trenutku podigao nogu i pokazao međunožje, nakon čega je žiri jedva došao do reči od smeha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

24.02.2020 10:24

Pustite i ostale zadrugare da izadju na nedelju dana da prikupe informacije.

Ana

24.02.2020 11:07

Ponašaju se nenormalno. Baš kako zamišljam svingere ili javne kuće.