OTKRIVAMO NAJVEĆU PREVARU U RIJALITIJU! Tara Simov izvedena iz Zadruge zbog ugradnje BLOKATORA za DROGU, a ne operacije slepog creva?!

Autor: A. A.

Zadruga

23.02.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov, ćerka golmana Gorana Simova, u rijaliti šou program Zadruga ušla je kao veoma samouverena devojka sa stavom - "čuvajte se od mene, inače vadim pištolje". U Zadruzi je pokazala do sada dosta toga, pored žestokog jezika i svoju ranjivu stranu, kao i česte promene raspoloženja koje je imala na samom ulasku u ovaj šou. Od depresije, preko plakanja, do napada žestoke histerije - sada se može reći da je dosta stabilnija i lakše podnosi boravak na imanju u Šimanovcima. Ono čime je Tara zaintrigirala javnost jeste svakako njen buran život, ali i priče da koristi drogu i da je ozbiljna zavisnica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov

Naime, na društvenim mrežama se svakodnevno među pobornicima ovog zabavnog formata javljalju razne polemike na temu učesnika Zadruge, pa tako i o Tari Simov.

Nakon "iks-ipsilon" ispada koje je Simova imala u Zadruzi, u januaru mesecu je izvedena iz rijalitija jer joj je naglo pozlio, da bi se posle par dana vratila u šou sa pričom da je operisala slepo crevo.

Međutim, portal Republika je na youtube pronašao video klip koji je bacio sumnju u istinitost ove Tarine priče.

U klipu koji je traje čitav minut opisano je, kroz razne situacije u Zadruzi, Tarino stanje pre i posle "operacije slepog creva", u kojima ona traži lekove za smirenje, urla, plače, trpi bolove... Takođe, u videu stoji i objašnjenje za napade histerije koji su, kako tvrde u klipu, dokaz apstinecijalne krize od narkotika i da ona ustvari nije ništa operisala, već je izvedena kako bi joj bio ugrađen blokator za drogu u stomak, da bi što duže mogla da izdrži u rijalitiju bez narkotika.

Povodom ove priče koje nas je jako zaintrigirala, kao i sam video klip, odlučili smo da malo istražimo i kontaktirali smo sa izvorom koji je blizak bolnici za bolesti zavisnosti. Izvor nam nije otkrio da li je Tara bila pacijent, ali je ispričao da ovakvo ponašanje jeste kriziranje i da postoji vid lečenja od narkotika tog tipa - radi se operacija koja je efikasnija u smislu da drži zavisnika van želje za drogiranjem 3 do 12 meseci.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Napadi ludila i histerije...

- Nisam upoznat sa tim da je Tara bila ovde na intervenciji, možda je u nekoj drugoj bolnici bila pa su joj ugradili blokator u stomak. Na klipu kako se ponaša, izgleda da jesu znaci kriziranja, ali nužno ne moraju da znače samo to. Tačno je da se blokator ugrađuje u donji deo stomaka, i da drži narkomana van želje i trezvenog jedan određeni vremenski period. To se ugrađuje kod težih zavisnika, tipa onih koji koriste heroin. Svakako to nije trajno rešenje, jer posle toga mora da se pristupi drugačijem i dubljem vidu rešenja problema.

Podsetimo, Tara je u rijaltiju započela i vezu sa Matijeom Matijevićem, a za Republiku je jednom prilikom govorio i njegov najbolji drug, koji nije bio srećan zbog te ljubavne priče. On je tada naveo dosta stvari koje nisu pohvalne za Simovu i tvrdio da je narkomanka, o čemu sve možete da pročitate OVDE.

Da i sam Mateja zna da Tara ima problem sa narkoticima i da joj je vrlo verovatno ugrađen blokator u stomak svedoči još jedan klip, u kome se ona svađa sa Miljanom, a on je opominje kako će je Kulićeva odati. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading