Ana Korać i Kija Kockar oči u oči prvi put posle svađe! Kija je oduvala komentarom, ona pozelenela od blama!

Autor:

Zadruga

23.02.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i Tara Simov za nastup na "Zadrugoviziji" prerušile su se u stjuardese, pa Kiju Kockar, koja se nekada bavila ovim poslom, ostavile u potpunom šoku.

Foto: youtube.com/printscreen
Ana i Kija

Pevačica nije mnogo komentarisala njihovu izvedbu, ali je istakla da stjuardese "hvala Bogu" uopšte nisu takve, a tom prilikom je i javno pozdravila svoje nekadašnje koleginice.

Inače, Koraćeva i Kija svojevremeno su bile dobre drugarice, te mnogi sada očekuju da čuju njeno mišljenje akonto svega, i sumnjaju da joj je ovaj komentar baš dobro pao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Ana

 - Hvala Bogu pa nisu ovakve stjuardese. One tako ne izgledaju i veliki pozdrav za moje bivše kolegnice. Veliki pozdrav za ekipu koja je napravila ovu pesmu i to je to - kratk oje izjavila Kija.

Kija i Ana već neko vreme nisu u dobrim odnosima, kao što je to bio slučaj u prvoj sezoni ovog rijalitija.

- Ana, van ritma si, to mi se nije dopalo. Što se tiče Tare, bila je u ritmu. Tara ti si meni tako slatka i mršava u tom kostimu. Prava si stjuardesa - istakla je, pak, Cakana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

23.02.2020 14:41

Ove su karikirale stjuardese. Svaka bivša stjuardesa bi im slično ili oštrije odgovorila.

Odgovori 12 0