Zbog skandala sa pevačem je napustila školu, priznala da se bavila prostitucijom, a onda je sve izmaklo kontroli!

Autor: Blic

Zadruga

23.02.2020

05:25

Mlada rijaliti učesnica iza sebe ima burnu prošlost, a malo ko zna da je pored brojnih skandala, nakon jednog rešila da napusti srednju školu.

RTV Pink, Ivan R.
Mina Vrbaški

Mina Vrbaški se sa trinaest godina sa porodicom se iz Inđije preselila u Beograd. U prestonici je i upisala srednju dizajnersku školu, koju je napustila odmah u prvoj godini zbog skandala sa pevačem Šakom Polumentom.

Naime, ona je na društvene mreže postavila snimak u kojem pevač narodne muzike, Šako Polumenta, govori kako mu ona nedostaje i šta bi želeo da joj radi, Svi su je etiketirali kao “Šakovu maloletnicu” ili “Šakovu ljubavnicu” , pritisak javnosti postao je preveliki za srednjoškolku i ona je odlučila da napusti školu.

Pevač je ovu aferu negirao, a kasnije se i sama Mina izvinila njemu i njegovoj porodici što su prošli kroz neprijatnost. Razmišljala je o tome da školu završi vanredno, međutim, nešto kasnije je ušla u rijaliti.

youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

U prvu sezonu rijalitija „Zadruga“ Mina Vrbaški ušla je sa samo 17 godina. Činjenicu da je tada bila maloletna su negativno komentarisali drugi učesnici „Zadruge“, a neki su Minu optuživali i da se ona ustvari bavila prostitucijom.

Mina je u jednom trenutku rekla da je istina da se bavila prostitucijom i time šokirala gledaoce i takmičare rijalitiju. Izvinila se svojoj porodici što je odlučila da to javno prizna, ali je rekla da je time što je zaradila novac od prostitucije bila u mogućnosti da sebi i svojoj porodici više obezbedi sa finansijske strane.

Nakon toga je otišla korak dalje, pa je pred kamerama, maloletna, imala intimne odnose sa rijaliti učesnikom Đeksonom, o čemu je javnost brujala mesecima.

 

Komentari (0)

Loading