Leteće perje! Nije zaslužila da joj to uradim: Sanja otkrila sa kim se viđala iako je u vezi sa Matorom!

Autor: Srbija danas

Zadruga

22.02.2020

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslava Nove godine je u Imaginarijumu izazvala opšti kolaps, kada je u pitanju odnos Jovane Tomić Matore i njene devojke i bivše zadrugarke i pevačice Sanje Stanković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja

Jovana je kako i sama kaže, napravila brutalnu grešku kada je Luni Đogani, koja je gostovala tu noć u Zadruzi, poklonila narukvicu i lepa plavuša nema nameru da joj to oprosti. Otkrila nam je sa kim je viđena i uslikana i kako je rekla, svesna je da Jovani neće biti svejedno.

 Mediji nisu lepo preneli što se tiče stana! ja sam rekla da neću ići u njen stan koji je ona kupila, jer je gotova izgradnja pre mesec dana, nego ću ostati u ovom stanu gde sam bila i do sada, to su mediji loše preneli. Taj stan treba da se i opremi i svašta nešto, to je njen stan, pa neka ga ona opremi kako ona želi. A što se tiče dečka, nemam ga stvarno! Mislim da Jovana nije zaslužila to da joj uradim, bez obzira šta se desilo između nas dve. Ona stvarno ne zaslužuje da joj ja bilo šta ružno napravim! Taj dečko sa kojim sam uslikana jeste moj bivši dečko, ali nismo se mi pomirili, taj dečko ima devojku, mislim da će se uskoro i oženiti i stvarno je ružno sa strane novinara, mogli su bar facu da mu bluruju (sakriju), jer dečko ne želi da bude deo javnog sveta i mislim da to nije fer prema njemu! Znam da će Jovani smetati što sam se videla sa njim, ali mi je bila potrebna neka pomoć i njemu sam se obratila, jer sam znala da može da mi pomogne - rekla je pevačica.

Da podsetimo, Sanja je uhvaćena sa bivšim dečkom, kako zajedno idu u jednu ordinaciju u jednoj emisiji, ali ona oštro demantuje da tu postoje ikakve emocije, oni su samo prijatelji.

Kako je izgledao ceo intervju i šta nam je sve otkrila, pogledajte u klipu ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading