(VIDEO) Edo izašao na suđenje i ne vraća se u rijaliti?! Dragana u šoku, ne želi da poveruje u to!

Autor:

Zadruga

21.02.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga" imali su priliku da gledaju klip u kom Edis Fetić prvi put priča o razvodu od svoje i dalje zakonite supruge Zilhe, a upravo zbog brakorazvodne parnice je danas izostao iz rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Mnogi zadrugari su komentarisali da se Edis neće ni vraćati u rijaliti sada kada je izašao van Imaginarijuma, ali Dragana ne želi da veruje u to, a ni Đedović, koji je rekao da je Edu najvažnija popularnost.

- Ne želim da mu se mešam ni u šta. Nikada ništa ne uzimam zdravo za gotovo što je izrečeno, vratiće se sigurno. Neka reši sam sve, ono što smatra da treba da uradi, uradiće. Ja ne želim da budem razlog kraha njegovog braka, on je imao problema i pre. Tako je bilo i sa mojim prvim suprugom, on nije živeo sa suprugom dve godine, kada smo mi stupili u vezu - objasnila je Dragana.

- Vratiće se Edo, on više voli rijaliti od majke svoje. Spavam pored Eda i Dragane, o svemu pričaju ispod jorgana, jasno je da je želeo da se čuje sve što je imao da kaže. Ono što je najbitnije je da je demantovao sebe, da je potvrdio da je Dragana bila u pravu i da je trebalo da dođe sa papirom za razvod u rijaliti. Trese se zbog velikog pritiska. Ako donese papir, koji je trebalo na početku da donese, svi bi trebalo da mu pružimo ruku - rekao je Đedović.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading