Svi detalji povratka Đoganijeve u najgledaniji rijaliti: Luna u aprilu ulazi u "Zadrugu" za 100.000 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani dogovorila je uslove sa produkcijom Pink televizije i u aprilu ponovo ulazi u rijaliti "Zadruga". Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Đoganijeva je za tri meseca učešća, koliko će provesti do finala u rijaliti-programu, uzela 100.000 evra unapred, što je svrstalo u sam vrh najplaćenijih učesnika ovakvog formata.

Foto: ST/D. KADIĆ
Luna Đogani

Upućeni tvrde da je za Lunin ulazak sve spremno, a čeka se samo da odradi unapred dogovorene nastupe.

- Luna je imala uslove koje joj je produkcija ispunila. Tražila je 35.000 evra na mesečnom nivou, kao i povlastice oko eventualnih kazni. Kako joj je produkcija obezbedila sve što je tražila, Luna je potpisala ugovor i u aprilu definitivno ulazi u rijaliti - govori dobro obavešten izvor i otkriva kako se Luna oseća tim povodom.

- Ona je jako uzbuđena, ne zna šta je čeka, pogotovo što su u kući i Marko i njen tata Gagi. Zna da je ponovo čeka suočavanje sa ljubavnim krahom i svim problemima koje je imala sa Markom, ali, uprkos tome, rešila je da uđe. Tako će najbolje videti da li joj je još uvek stalo do Miljkovića i u kojoj meri - tvrdi izvor Srpskog telegrafa.

 

 

Tražila je 35.000 evra na mesečnom nivou, kao i povlastice oko eventualnih kazni

 

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani

Kako dalje saznajemo, Marko svakog časa očekuje da Đoganijeva uđe u Belu kuću. On je o eventualnom njenom ulasku čuo i pre nego što će ući u "Zadrugu", zbog čega se odmah po ulasku zbližio sa Gagijem, sa kojim je nerazdvojan. Rešio je da napravi igru i predstavi sebe kao zavodnika kako bi imao priču kad Luna dođe jer računa na to da će Luni proraditi osećanja kada se ponovo ugledaju u Beloj kući i da će nastati haos. Vide mnogi zadrugari da on kalkuliše, ali kada Luna uđe, biće im jasno zbog čega to radi, zaključio je izvor.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da dobijemo Đoganijevu, ali se do zaključenja broja nije javljala na telefon. Prethodno, Luna je svoje učešće u "Zadruzi 3" potvrdila i prilikom jednog lajv uključenja na Instagramu, gde je fanovima rekla da je spremna da uđe u Belu kuću zajedno sa najboljim prijateljem Savom Perovićem.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna

Podsećanja radi, Luna Đogani proslavila se učešćem u prvoj sezoni "Zadruge", gde je uplovila u vezu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, a učešće je završila kao drugoplasirana, dok je pobedu odnela Slobodanova tadašnja supruga Kristina Kija Kockar. Ipak, Luna je pokušala da popravi sliku o sebi u javnosti, te se okušala i u drugoj sezoni. Tada je uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem i odnela pobedu, a raskinuli su nekoliko meseci nakon završetka rijalitija.

 

 

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Miljana: Marko zna da Luna ulazi

Miljana Kulić po izlasku iz "Zadruge" rekla je da više neće gledati format iz kojeg je diskvalifikovana, međutim, nije izdržala, a da ne prokomentariše Marka Miljkovića.

- Marko zna da Luna stiže u aprilu u "Zadrugu", sve radi smišljeno. On misli sad da nahvata neku od onih prostitutki, pa da nastane haos kad Luna uđe - rekla je Miljana za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sake

22.02.2020 08:17

Dobit če 100000 ????umesto €

Odgovori 34 0
Vojvoda

22.02.2020 17:23

@Sake - Dobit će 1.000 kruna.

Odgovori 27 0
Sloba

23.02.2020 14:24

@Vojvoda - Ili kuna, ili cuna, ili žuna, ili runa, ili tuna.....

Žika

22.02.2020 10:01

Ja čitao da je Luna teško bolesna na onkologiji.

Odgovori 34 0