(VIDEO) Doneta presuda između Dragane i Siniše: Situacija užasno napeta!

Autor: Pink

Zadruga

20.02.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar, izašla je sa velelepnog imanja jer je, sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem, rano jutros imala ročište na sudu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Siniša

Naime, oni su imali zakazan glavni pretres, a povod je tužba koju je Siniša podneo protiv Dragane.

Dragana je rano jutros napustila Zadrugu kako bi prisustvovala suđenju, a u sud je stigla nekoliko minuta pre Siniše. Kada je došao, Siniša je sve vreme ignorisao Draganu, te je čak i zaobišao mesto na kom je sedela čekajući da suđenje počne.

Kada su prozvani da uđu u sudnicu, Siniša je brže, bolje ušao prvi i zauzeo poziciju kako ne bi previše morao da gleda u Draganu, dok je ona u pratnji advokata ušla unutra.

Njih dvoje se nisu dugo zadržali unutra, s obzirom na to da je odlučeno da ročište bude pomereno. Po završetku, Dragana je vidno raspoložena pričala sa svojim advokatom, dok je Siniša otišao na sporedni izlaz, kako bi ih sve izbegao. Šta će se dešavati narednih dana, ostaje nam da vidimo, kao i to da li će ovaj susret uticati na odnos Edisa i Dragane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading