Oglasili se Dalila i Dejan povodom priča da su vračali Davidu: "Nismo bacali kletve, ni posećivali vračare"!

Autor:

Zadruga

20.02.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakciji portala Republika.rs stigao je zahtev od pravnih zastupnika rijaliti učesnika Dalile i Dejana Dragojevića povodom teksta koji je objavljen na našem portalu dana 18.februara 2020. pod naslovom: "David ne može da ima decu, Dejan i Dalila mu bacili kletvu"! Zahtev vam prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan

"Imajući u vidu da naši vlastodavci nikada nisu posećivali gatare ili vračare, niti plaćali njihove usluge, ukazujemo da navedene činjenice u tekstu nisu istinite, kao ni vaši navodi da su naši vlastodavci bacali kletve na osobe čija se imena u tekstu spominju ( David i Ana). Takođe, ističemo da navodi kako su boravili u mestu nadomak Banjaluke radi gatanja nisu tačni, imajući u vidu da naši vlastodavci čak ni turistički nikada nisu boravili u Banjaluci, niti u mestima nadomak tog grada. S obzirom da iznete informacije u celosti nisu istinite, te da istinitost istih nije proverena (kontaktiranjem naših vlastodavaca) kako inače nalaže Kodeks novinarske etike i Zakon o javnom informisanju i medijima, zahtevamo da se neodložno objavi ispravka informacije na internet portalu Republika.rs, kao i da se tom prilikom uputi izvinjenje našim valstodavcima". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading