Marko i Mina kriju prljavu tajnu: Redovno se se*sali u njegovom apartmanu, Đoganijeva besna kao ris!

Autor: Star

Zadruga

19.02.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković i Mina Vrbaški kriju da su imali aferu i da su se redovno se*sali u njegovom apartmanu.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__/printscreen/youtube.com
Mina i Marko

Kako prenose mediji, nakon prve "Zadruge", njih dvoje su proveli leto zajedno i tada su bili intimni, ali su odlučili to da kriju. Tek nedavno je i Luna saznala šta su joj prećutali.

- Marko i Mina su u okej odnosima, nikada se nisu posvađali, a za to postoji i razlog. Oni su nakon prve "Zadruge" imali s*ks aferu koja je kratko trajala. Sreli su se u Budvi, Marko je bio sa svojim drugarima, Mina sa svojim... Nekoliko večeri su izlazili zajedno i odjednom su proradile neke varnice! Baš su se brzo spanđali - otkriva izvor i dodaje:

- Međutim oboma je u startu bilo jasno da od veze nema ništa i da odnos može da im se svodi samo na s*ks... Njihovi prijatelji su posumnjali da se tu dešava nešto više od prijateljstva, ali oni nisu hteli to da priznaju. Nekih 10 dana bili su u Budvi , a onda se Marko vratio u Beograd, nakon nekoliko dana i Mina je stigla i onda su se čuli i opet videli, ali tada su već znali da će se oboje naći u  drugoj sezoni "Zadruge" i spontano su prekinuli da se viđaju. - otkriva Markov drug.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Mina Vrbaški

- Oni su imali dogovor da nikad ne spomenu da su imali intimne odnose. Kada se on smuvao sa Lunom, Mini je rekao u toaletu da mu ne pravi probleme i da će, ako ona iznese njihovu tajnu, on to da demantuje, ali za sada ga nije odala. Koliko znam, Luna je sa Minom bila super, tek nedavno je saznala za njihovu šemu i baš je bila ljuta. Smatra da je trebalo da joj kažu jer se to dešavalo pre nego što su se ona i Marko smuvali. Ovako smatra da je ispala budala. Teško da će oprostiti to Mini. Mada ko zna, ima do juna još, možda se ona i Marko pokače, pa ona to iznese javno - završava Miljkovićev drug.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stanko

19.02.2020 12:28

KO, Mina? Nemoguće. Ahahahahaha!!!!!

Odgovori 14 0
Brka

19.02.2020 14:01

Ni Luna nije mirovala. Sa Markom se vidjala samo za vikend kada su trebali negde da se pokažu.

Odgovori 14 0