Lazar Jermić usvaja dete? Rijaliti igrač otvorio dušu, pa otkrio sve o ulasku u "Zadrugu 3"!

Autor: Blic

Zadruga

16.02.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Lazar Jeremić štedeo je godinama za stan koji je kupio u Beogradu, a sada je otkrio od ćega je zarađivao.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lazar Jeremić

- Igrao sam fudbal 17 godina, bila je tu i "Zadruga", pa sam nešto i uštedeo i kupio stan. Naravno u svemu tome su mi roditelji pomogli da budem svoj čovek - rekao je on.

U spavaćoj sobi je veliki bračni krevet u kojem trenutno spava sam.

- Bilo je devojaka, a na kraju ostah sam, ali nije do mene. Neko sam ko ne izlazi, ne konzumira alkohol i ostale opijate. Sportski sam tip i želim da se što pre vratim fudubalu, jer sam imao povredu. Želim da nađem devojku koja će prihvatiti sve moje obaveze. Današnja generacija voli da izlazi i ima drugačiji stil života, a to nije profil devojke koje ću naći u klubu - smatra rijaliti zavodnik, kome je omiljeno mesto kuhinja.

I dok priča o toplom porodičnom domu, fudbaler sa setom govori kako je želeo da se ostvari kao otac, ali mu to do sada nije pošlo za rukom:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lazar Jeremić

- Najveća želja mi je bila da se ostvarim kao roditelj. Ali ako ne uspem, planiram da usvojim dete. Bio sam sa devojkom iz Afrike dve godine u vezi, ali se moja želja tada nije ostvarila da budemo roditelji, iako sam to želeo više od svega.

Lazar je dodao da zna mnogo detalja o ljudima koji su sada u "Zadruzi", a nije želeo da otkriva da li će ponovo biti deo rijalitija.

- Znam mnoge tamo, ali ćutaću da ne bi dolazilo do nekih intrigantnih priča. Ako uđem, neću okretati leđa tim devojkama koje znam iz spoljnog sveta - zaključio je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading