(VIDEO) BORA JE SPAVAO SA 200 ŽENA I TEK ĆE DA POBLESAVI

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

04.10.2017

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Marinković tvrdi da je njegov brat Bora Santana seksualni manijak, da se tek zagreva i da će se uskoro pretvoriti u "ludaka".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zavodnik: Bora Santana

- On se tek opušta, još niste videli pravog Boru. Nadamo se da će za jedno nedelju dana da bude kakav jeste, da se pretvori u ludaka. On se za sedam dana, eventualno dve nedelje, sigurno pretvara u ludaka, još mu je došla Matora, a oni su drugovi iz detinjstva, znači cirkus ima da bude. Svi su oni tu stari rijaliti igrači, a Bora kad se opusti, biće ludilo - izjavio je Igor.

Borin brat je na originalan način opisao s koliko je devojka Santana bio.

- Bora je, majke mi mile, imao preko 200 žena! Kad biste videli njegov telefon, znači on ne može da živi od žena. Mnogo žena ima i nije njemu to neophodno u rijalitiju. Sa Macom nije pošto-poto jer je imao i bolje ribe od nje. Mislim, da se razumemo Maca je stari rijaliti igrač i možda može da skupi po neki poenčić, ali nije mu to neophodno. Ovde se devojke stide, pa je imao tajne veze, ali on mnogo nastupa u inostranstvu i izmenja sedam, osam žena za vikend. On je seksualni manijak, verujte. Samo da "prezupči" još sedam, osam dana i praviće cirkus - rekao je Marinković.

- U Železniku ima ogromnu podršku, ali naravno ima i onih ljubomornih koji kritikuju. Ali svi jedva čekamo da se on probudi i da postane onaj ludak kao što jeste - zaključio je Borin brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading