(VIDEO) Zabranjeni snimak! Opšti haos u "Zadruzi": Edo nasrnuo na obezbeđenje pa razvalio kapiju zbog Dragane?!

Autor:

Zadruga

15.02.2020

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon žestoke svađe u pabu, kada je Dragana Mitar nasrnula na Edisa Fetića, pa mu čak i šamar udarila, promenio se kadar i niko ne zna šta se zatim dogodilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Međutim, isplivao je klip, a u nastavku se vidi kako Edis smiruje Draganu u pabu, a kako je ona rešila da izađe iz rijalitija, on ju je uhvatio za ruku i krenuo ka kapiji.

Obezbeđenje ih je sprečilo da izađu napolje, kao i svakog zadrugara, jer je zabranjeno razbijanje inventara, pa i same kapije Imaginarijuma, ali Fetić je već dovoljno iziritiran zbog sukoba sa Mitrovom krenuo veoma agresivno da se ponaša prema članovima obezbeđenja, pa je i nasrnuo na njih.

Bane Čolak i Marko Janjušević, pa i Lepi Mića su doleteli i sprečili sukob većih razmera, dok je Dragana samo posmatrala sa strane.

Gledaoci komentarišu kako nigde nema tog klipa, pa čak ni na zvaničnim stranicama ovog rijalitija, pa su ga već prozvali "zabranjenim" ali je ipak isplivao ja Jutjubu, na drugoj stranici.

Evo i klipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ozren

15.02.2020 09:30

Ovo je za diskvalifikaciju.