(VIDEO) POTPUNO SUŽENJE SVESTI! Miljana izbačena iz Zadruge: Napravila haos na imanju, porazbijala kamere, psovala produkciju!

Autor:

Zadruga

14.02.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je u toku noći pravila incident za incidentom. Prvo je žestoko posvađala sa Markom Miljkovićem, potom je psovala i produkciju i voditelja Milana Miloševića, a na kraju je porazbijala kamere u apartmanu.

RepublikaFoto: printscreen
Miljana Kulić

– Je**ću ti ja majku. I tebi i svima ovde nadležnima! - rekla je voditelju "Zadruge".

Kasnije je izvinjavala Milanu, ali je i dalje nastavila da proziva produkciju. Ona je besna pre svega zbog toga što produkcija nije kaznila Marka Miljkovića, koji je ušao u njen apartman.

Nekoliko minuta kasnije, Miljana je pokušala da polije vodom Miljkovića, ali u tome nije bila uspešna. Reagovalo je obezbeđenje i sklonilo je sve šolje sa stola, kako Miljana ne bi pogodila nekoga.
RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

Miljana nije uspela da polije Marka, ali Marko jeste nju. Miljković je na Kulićevu izručio skoro punu flašu vode, nakon čega je ona napustila emisiju i otišla je u apartman.

Tamo je krenula da razbija kamere i ubrzo je Lepi Mića ispratio do kapije. Posle toga, Miljana se nije vraćala na imanje, a Milan je saopštio da je Kulićeva izbačena iz "Zadruge".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

14.02.2020 15:31

Jeste izbačena, ali nije diskvalifikovana. Vratiće se.

Odgovori 11 0