Hitno ga izveli: Gagi Đogani napustio "Zadrugu"!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

13.02.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je poznato da učesnici rijalitija "Zadruga" nemaju kontakta sa spoljašnjim svetom, ni u vidu telefona, a ni u vidu poseta, pa često možemo videti kako im sve to teško pada.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Gagi Đogani

Međutim, kada su neke vanredne situacije u pitanju, kao što je poseta lekaru i slično, produkcija ispoštuje svakog zadrugara. Ovog puta Gagi Đogani je imao zakazano ročište na sudu, na koje je morao da ode, pa je u pratnji članova produkcije napustio Imaginarijum, kako bi otišao na sud.

On se pojavio u jednoj emisiji na televiziji Pink, kako odlazi na sud, a prepoznatljiv je i beli kombi iz Imaginarijuma, kojim voze učesnike kada su ovakve situacije u pitanju.

Čim je završio, odmah je vraćen u Zadrugu, a kako prenose iz ove emisije, on je tužio jedan medijski list, pa je zato morao i na ročište. Nakon toga su ga odmah vratili u rijaliti, a na snimku se jasno vidi da nikakve kontakte nije imao ni sa kim i da je sa njim sve vreme bio član obezbeđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading