Još se nije razveo, a opet bi da se ženi: Oženjeni Edo prosi Draganu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Edis Fetić rešio je da zaprosi ljubavnicu Draganu Mitar pred kamerama, i to na Dan zaljubljenih.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edo

Novopazarac je nakon Mateje Matijevića ušao u Rajski vrt i saopštio Drvetu mudrosti šta svojoj nežnijoj polovini sprema tim povodom.

- Smislio sam da skinem one bele kugle oko stola i na njima ispišem "Gaga i Edo". To ću ispisati sve u radionici. Napraviću i srce i tu staviti inicijale. Pošto Dragani fale cigarete i voli slatko, voleo bih i to da ima. Nismo rešili neke naše odnose da bi bilo to, da bi bio prsten, ali i to bi mi bilo OK da se desi, to mi je druga opcija. Neke latice ruža, to bi je čekalo na krevetu kada se ugase svetla. Ako je prsten tu, voleo bih da budu tu cigarete i čokolada - rekao je Fetić.

 Njegova porodica sve vreme gleda njegovo raskalašno ponašanje sa Mitrovljevom, s kojom svakodnevno ima seks

RepublikaFoto: instagram.com/zilha_fanpage
Zilha i Edis

Podsećanja radi, Edis Fetić je još oženjen i u Novom Pazaru ima suprugu Zilhu Fetić i troje dece. Njegova porodica sve vreme gleda njegovo raskalašno ponašanje sa Mitrovljevom, a on im svakoga dana zadaje nove udarce. Pored toga što svakodnevno Dragana i on imaju seks, nekada i po nekoliko puta, sada je rešio da, iako je oženjen, veri svoju još uvek udatu ljubavnicu. Kako je na ovo reagovala njegova zakonita supruga Zilha, nismo saznali jer nije odgovarala na naše pozive.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marko: Miljana, ubila si dete!

Miljana Kulić i Marko Miljković ponovo su došli u žestok verbalni okršaj kada joj je on rekao da je ubila svoje dete. Ona ga je isprovocirala kada mu je rekla da je impotentan.

Miljana: Tvoj saveznik ne funkcioniše, tvoj saveznik je skraćen. Neuspeli spermatozoid.

Marko: Pa šta si se nakačila na skraćenog? Sikter! Slepcu! Ubila se dete, smradu! Imala bi dva zlatna deteta, niko ne podržava abortus, slino! Ćute ti ovde! Ti si F12, ali da si neuspeli abortus, jesi. Je l' bi ti se Željka zvala bebica koju si ubila?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading