(VIDEO) BIĆE HAOSA: Maja ostala zabezeknuta zbog poruke koju je dobila od Osmana Karića!

Autor:

Zadruga

12.02.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gošća u emisiji radija "Amnezija" voditelja Baneta Čolaka i Bore Santane bila je Maja Marinković koja je otkrila u kakvim odnosima je sa Markom Janjuševićem Janjušem koji i te kako svima deluje kao veoma blizak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production
Janjuš i Maja

- Kakva je razlika između tvog odnosa sa Janjušem od Šopićkinog odnosa sa Janjušem, pošto si provela noć sa oženjenim muškarcem, koliko košta tvoj moral, pošto se vadiš na zadatak? - glasilo je pitanje za Maju.

- Ja znam da je naše drugarstvo svima interesantno. Moja osećanja prema Janjušu su isključivo prijateljska. On je sve vreme spavao na ivici kreveta. Apsolutno ne postoji ništa što bi njega ugrozilo. Naše drugarstvo je mnogima trn u oku. Moj moral nema cenu, ja ću raditi šta ja hoću - rekla je Maja.

- Majo, moj Stefan je rekao da koštaš 500 dinara. Majo, carice, demantovala si ga, pokazala si da vrediš 15000 dinara - pročitali su voditelji poruku koja je navodno stigla od Osmana Karića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman i Maja

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading