Miljana razotkrila Karića i Kockarevu: Stefan je kresnuo Kiju, pričala je da mu je 11 centimetara!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije mogla da se pomiri sa činjenicom da joj je ovonedeljni vođa Stefan Karić dao najmanji budžet, pa ga je napala i iznela šokantne detalje vezane za njega i Kiju Kockar.

Foto: instagram.com
Stefan Karić i Kija Kockar

Naime, Nišlijka je već nekoliko dana kivna na Karića, a nakon što je dobila samo 500 dinara budžeta od njega, odlučila je da mu se suprotstavi onako kako samo ona ume, pa je iznela sve što zna o njegovoj aferi sa Kijom.

Miljana: Odradio si je napolju. Meni je priznao da je bio sa Kijom Kockar i da je imao nešto s njom. Nije hteo da kaže direktno, ali se smeškao kulovski i, kao, ne pričam šta sam radio sa bivšom. Sve je rekao. Ljakse jedan. Ne pričaju džabe da ti je kita 11 centimetara.

Karić: Debela, tebe boli Kija! Ti si debela tigrica. Nikad nećeš biti kao ona. Veliki pozdrav za Kiju.

Miljana: Što se tiče Stefana, sve mi je rekao što mi je rekao one večeri, kada sam htela da priđem u njegov krevet. Pun je mržnje. Ja sam oduvek sumnjala, videla sam da je u čoporu, svako pokaže pravo lice. Ja sam mu rekla, biće mi potrčko narednih sedam dana, videćete kakve stvari će raditi.

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Miljana Kulić

Stefan: Ja sam rekao da ona nikome ovde ne može da bude prijatelj jer igra rijaliti. Dao sam joj najmanji da bih dokazao da joj se ne šlihtam. Ja ne znam ni ko si, ni šta si, ni da li si muško, ni da li si žensko.

Podsećamo da se Stefan u "Zadruzi 3" sam izlanuo i priznao da je bio sa Kijom. Naime, kada su ga svi osudili da flertuje sa Dalilom Dragojević, on je rekao:

- Dalila će da kaže da se ja izvlačim iz situacije, samo mi to treba u životu, da budem sa udatom ženom. Te udate s kojima sam bio su bile u razvodu, a ne ovako u braku, kao što je ona sa Dejanom.

Edo: Aleks je imala dečka, a viđala se sa Sinišom!

Draganin ljubavnik Edis Fetić otkrio je da je Aleksandra Nikolić bila u vezi sa Draganinim mužem Sinišom Dragutinovićem, što je Mitrovljeva potvrdila.

- Dopisivala se s mojim mužem, ja nemam ništa s tim, ja ga smatram bivšim mužem. Ne znam šta imaš sa mnom, možeš da nastaviš da se družiš sa mojim bivšim - rekla je Dragana, a Edo dodao:

- Njen profil je bio "alex_mima". Pošto Dragana ima Sinišin nalog, stigla je poruka od nje. Oni su se tad pratili, Dragana je napravila problem. Bilo je dogovaranje za ručak ili večeru. Dragana je posle nastavila da se kucka s njom u Sinišino ime, pržila je, Siniša je to skontao, pa joj ispričao celu priču. Aleks, ti si tu noć sedela sa drugom i svojim dečkom (u separeu), došao je Siniša, pa te zvao na ručak sledeći dan.

Nakon ovoga svi zadrugari su komentarisali kako je Karić konačno priznao aferu sa Kockarevom.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Stefan: Zbog Kije nisam pričao sa ocem!

Karić je razgovarao sa cimerima, pa je spomenuo Kristinu Kockar, te je tada priznao da nije pričao sa ocem Osmanom Karićem zbog nje.

- Moj otac nema dlake na jeziku, on uvek kaže ono što misli, tako mi je rekao i za Kiju. Ja sa njim zbog Kije nisam pričao nekoliko meseci. Jednostavno, nisam bio mišljenja kao on i zato sam ćutao od njega - rekao je nedavno Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

12.02.2020 12:37

Kakve očigledne izmišljotine.

Odgovori 10 2