GLEDALA SMRTI U OČI: Zorica Marković krije užasnu tajnu, srce može da joj eksplodira svakoga časa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" pevačica Zorica Marković krije od zadrugara da je njeno srce osetljivo i da ima ugrađena tri bajpasa, te da svaki vid uzbuđenja može biti tempirana bomba za njeno već urušeno zdravlje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

Njoj su pre 13 godina ugrađena tri bajpasa nakon što joj je pozlilo na jednoj svadbi gde je pevala da zaradi za goli život. Ona je tada bukvalno gledala smrti u oči, tada je doživela najteži oblik infarkta, zbog čega su je lekari jedva vratili u život, koji joj je visio o koncu.

Snažnom borbom njen život promenio se iz korena, a naš izvor navodi prave uzroke njene srčane bolesti i šta ju je dovelo do ivice smrti.

- Zoka je celoga života srljala i radila, išla, putovala, pevala noćima. Mesecima nije dolazila kući. Devedesete su je uništile. Niko nije hteo da sluša njene kvalitetne pesme, pa se prešaltala na svadbarski melos i sve albume koje je izdavala bili su namenski da se dodvori gastarbajterima. Kod nje se sve završilo neuspehom i krahom uspešne karijere, lošim zdravljem. Celoga života pomagala je svojima, lečila je roditelje pet godina bezuspešno. Podizala sinove i borila se da im obezbedi krov nad glavom, da ih obrazuje, postavi na noge, borila se sa zlim ljudima koji su hteli da je sruše. "Teško je opstati sam, zato sam i pala", rekla mi je jednom Zorica. Niko ne zna da je njeno srce kao tempirana bomba i da može da eksplodira svakoga časa ako se malo više uzbudi. Ona rizikuje ovim učešćem u rijalitiju, ali rekla mi je jednom prilikom: "Bolje i da umrem pred kamerama, makar će moja smrt biti nesvakidašnja" - kaže izvor blizak kontroverznoj pevačica.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Koliko je Zorica srčana, imaju prilike da vide svi u "Zadruzi", a jednom prilikom je ispričala kakve probleme ima sa zdravljem.

Do lošeg zdravlja doveo ju je neuspeh i kraj njene karijere, koju je mimo svoje volje morala da promeni

- Svuda ulazim srčano i iskreno, zamalo da odem kod Svetog Petra. Očigledno sam zaslužila od boga i dao mi je još jednu šansu jer su me bukvalno dva minuta delila od smrti. Doživela sam infarkt na jednoj svadbi. Iznenada sam pala u nesvest i više se ničega ne sećam. Osetila sam jak bol i mamurluk i samo sam se srušila. Tu je bio prekid filma neko vreme. Gledala sam sebe kako ležim, bdila sam nad svojim telom. Toliko je bilo loše stanje infarkta da su lekari mislili da neću preživeti. Operisali su me, ugradili mi tri bajpasa i danas nemam više problema. Onda mi je 2010. ponovo pozlilo zbog začepljenja trećeg bajpasa. Tada sam opet morala da idem na operaciju. Digla sam se iz pepela i krenula da se borim. Uspela sam! Nisam od onih koji će da žive na kašičicu i duboko verujem da svi imamo sudnji dan i da ceo svet može da se ugasi za tren. Nijednog momenta ne pomišljam na to šta je bilo, ne vraćam se u prošlost. Opametila sam se - rekla je svojevremeno pevačica u jednom intervju.

Foto: printscreen/youtube.com

Zorica umalo umrla na Farmi!

Zorici Marković je 2015. pozlilo u rijalitiju "Farma" i ona je tom prilikom momentalno prevezena u Hitnu pomoć, gde su se grčevito borili da joj spasu život.

Nakon što se požalila na oštar bol i gušenje, farmeri su je odveli do kapije i dozivali pomoć. Svi farmeri su se uspaničili, a Kristijan je dozivao kola Hitne pomoći. Moglo se čuti kako pevačica teško diše i videlo se da joj je stanje ozbiljno. Posle toga ona se više nije vraćala na "Farmu".

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica zna sve estradne tajne!

Zorica Marković se pohvalila da zna sve estradne tajne, ali da ih nikada nije javno otkrivala iako su joj podmetali nogu.

- Bilo je veoma niskih udaraca, bojkota, ljubomornih kolega i menadžera. Ne valjaš im ako ne mogu da te uzmu pod svoje. Koliko sam mogla, ulagala sam u karijeru, nisam imala sponzore, tipove, zaleđinu, ali zato imam obraz u ovom gradu, od vrha države do vrha one strane zakona i opasnih ljudi. E zato niko ne sme da mi kaže, a ja sve znam o svakome. A kad nemaju šta da kažu, oni kažu da sam zlo. A ti isti koji su mi napravili zlo veoma su loše prošli u životu - rekla je Zorica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading